MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Problem z kontem

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika xeTOGY, 31 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xeTOGY

xeTOGY Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zalogowałem się 31.07.2016 kilka minut przed godziną 12:00
    Po wpisaniu hasła na lobby sprawdziłem listę graczy [Tab] co mnie zdziwiło wszyscy mieli głowki przy nicku, następnie napisałem na chacie "hej" po czym zauważyłem ,że nie mam rangi.
    Sprawdziłem chat przy logowaniu , nie pisało "witaj supervip xeTOGY" tylko samo "xeTOGY". Zmieniłem serwer na survival i tam też nie miałem rangi, ale jeszcze przedmioty w ekwipunku i ender skrzyni były.
    Wyszedłem z serwera i zalogowałem się od nowa. Tym razem już miałem rangę supervip więc ponownie wszedłem na serwer survival ponownie. Niestety nie miałem żadnych przedmiotów tylko początkowy zestaw dla nowych graczy.
    Cała reszta się nie zmieniła, tylko skasowało mi przedmioty z ender skrzyni i ekwipumku.

Zgłaszam to jako błąd i chciałbym jakoś odzyskać te przedmioty.

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Niestety, raczej nie uda Ci się otrzymać przedmiotów, dlatego że, nie jesteś w stanie jednoznacznie stwierdzić, że je posiadałeś.
    Jeśli chodzi o problemy, to ja pojawia się ich coraz więcej.
    np. działki.
    Gabi48 usunęła mnie z każdej działki (/ps removeall) i mogłem otwierać skrzynie, a inny gracz, który nigdy nie był dodany nie mógł.
    I jeszcze parę innych. O tym napiszę do supportu.

3. Dawid24M

Dawid24M Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To tak samo jak ja. Też straciłem swój ekwipunek i pojawił mi się dla pierwszych graczy. Miałem diamentowy set.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę