Problem z Serverem Survival

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika MrNoex, 6 Grudzień 2017.

  1. MrNoex

    MrNoex Użytkownik

    Dołączył:
    17 Październik 2017
    Wiadomości:
    4
    Docenione treści:
    1
    O co chodzi? bo nie rozumiem.
    niby wszyscy mogą wejść na survival, a ja nie mogę,
    Wszystko normalnie działa, Każdy server oprócz survival.
    może nie mam zainstalowanego txt packa?
    jeżeli to jest problem to proszę by ktoś dał linka do pobrania
    jeżeli to nie pomoże.. to czekam na wasze rady.




    -z góry dziękuje


     
  2. RoyalSteve

    RoyalSteve Just pomocnik

    Dołączył:
    11 Styczeń 2017
    Wiadomości:
    325
    Docenione treści:
    170
  3. MrNoex

    MrNoex Użytkownik

    Dołączył:
    17 Październik 2017
    Wiadomości:
    4
    Docenione treści:
    1
  4. RoyalSteve

    RoyalSteve Just pomocnik

    Dołączył:
    11 Styczeń 2017
    Wiadomości:
    325
    Docenione treści:
    170
    Więc administracja musi coś zrobić z tym problem, usunąć coś, ulepszyć.
     
  5. Inevara

    Inevara 906

    Dołączył:
    26 Październik 2015
    Wiadomości:
    702
    Docenione treści:
    134
  6. MrNoex

    MrNoex Użytkownik

    Dołączył:
    17 Październik 2017
    Wiadomości:
    4
    Docenione treści:
    1
    tylko wiesz..
    ja mam minecrafta premium i czy odinstaluje.. to jak mam go ponowie zainstalować???
    bo jednak te 50 zł to szkoda stracić (nie wiem ile teraz kosztuje ale za tyle go kupiłem)
     
  7. Inevara

    Inevara 906

    Dołączył:
    26 Październik 2015
    Wiadomości:
    702
    Docenione treści:
    134
    Jak masz normalnie Minecrafta kupionego i możesz się na oficjalnej stronie zalogować, to możesz dowolną ilość razy go ściągać. Jak kupujesz Minecrafta, to tak jak np. na Steamie- gra jest przypisywana do konta, a nie do launchera, który pobierasz. Ściąganie wygląda tak- wchodzisz na oficjalną klockostronę, logujesz się, klikasz w lewym górnym rogu "pobieranie", tam ci chwilę weryfikuje, czy masz klocki do konta przypisane, jak potwierdzi, to pokazuje ci taki wielki zielony przycisk "pobierz na windows".
     
  8. PuNkus

    PuNkus Użytkownik

    Dołączył:
    25 Listopad 2017
    Wiadomości:
    1
    Docenione treści:
    0
    Nic nie kombinuj ze swoim mc, to w 100% wina serwera. Nie wiem skąd te informacje iż niby reszta może wchodzić na serwer, sam znam pare os, które nadal mają ten sam problem z wejściem więc w tej sprawie raczej nic nie zostało poprawione. Tak jak napisał RoyalSteve - należy czekać na usunięcie pewnych plików, które miało zostać wykonane dziś.
     

Poleć tę stronę