Witam mam bardzo duże zastrzeżenia co do vice admina "BOBIKOWSKI" kickuje on za każdym razem gdy napisze ktoś COKOLWIEK na capsie jest to dziwne daje muty po 1 godzinę za nic :huh::huh: nie wiem o co mu chodzi chciałbym żeby "BOBIKOWSKI" się OGARNĄŁ I NIE KICKOWAŁ Z BYLE POWODU DZIĘKUJE Jest ankieta prosze głosować
Jak by co to po 30min a nie 1h. Fipcio jak by co to nie można pisać na capsie a jak tego nie przestrzegasz to co się dziwisz że masz muty oraz kicki.
7 na tak, 1 na nie Fipcio Ty tu nie jesteś święty! Wczoraj ostrzegałem Cie 2 razy! nie pamiętam ale chyba za spam i caps lock, w końcu kick poleciał, wchodzisz i dalej! Dałem mute to pisałeś z dynmapy, a potem z czego się śmiałem zrobiłeś drugie konto i z niego pisałeś w grze chyba grzybki brązowe chciałeś kupić jak dobrze pamiętam Bobikowski no robi dobrze, ostry ViceAdmin, nie można nic mu zarzucić bo robi to co ma robić. Ja ostrzegam 1, czasem nawet 2, potem kick jak dalej to mute na 2/3 h i screen.
powiem tyle , za zachowanie niektorych graczy to nawet i tempban na ochlode bylo by za malo i dokladnie fipcio ma dwa konta grze ;p Mefi zlituj sie z tymi filmikami bo caly ekran mi to zajmuje , albo miniaturki albo zostaw jeden ;p
Bobikowski jest według mnie bardzo dobrym vice adminem i daje rade w swojej funkcji. A tak btw. to nie masz żadnych dowodów, aby wyciągnięto na nim jakiekolwiek konsekwencje. Do zamknięcia.