Witam serdecznie! Chciałbym się zalogować i grać na waszym serwerze ale nie pamiętam hasła. Kiedyś dawno temu u was grałem lecz teraz nie mogę się zalogować. Przy przypomnieniu hasła podaje email ale wyskakuje komunikat, że nie ma takiego w bazie. Mam konto premium i mój nick to Codziennik. Czy jest jakaś szansa na zagranie jeszcze u was? Pozdrawiam
Coś mi tu śmierdzi. Jeżeli się ma konto premium nie powinno się logować /l (hasło) tylko powinno być automatycznie. A jeżeli chcesz się zalogować to na następny raz pisz sobie na kartce hasło.
Gallus, logowanie automatyczne nie zalezy od tego czy masz konto Premium czy tez zwyklego gracza. Logowanie automatyczna zapamietuje z jekiego IP sie ostatnio logowales jeżeli zmieniles w ostatnim czasie IP sesja automatycznego logowania nie nastąpi, jezeli nie logowales sie w ciagu ostatnich 24h sesja automatycznego logowania również nie nastąpi. A co do Problemu to Administracja nie odpowiada za stracone hasla, jezeli nie dodales emailu to juz jest twoj problem nie Administracji . § 5. Konto, logowanie, rejestracja 6. Craftapple Network nie odpowiada za utracone przez Graczy/Klientów hasła. #Mobile