MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Problen z Sojuszem

Discussion in 'Pytania i Problemy' started by _Asasin_220, 22 December 2018.

1. _Asasin_220

_Asasin_220 Użytkownik

Jakiś czas temu usuneło mi sojusz i dodało mnie do sojuszu (BAN) który już nie istnieje niemoge z niego odejść gdy wpisuje (sojusz opusc ban) można to naprawić ?

Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

@_Asasin_220 , ostatnio był błąd z sojuszami, niektóre straciły punkty, niektóre zostały usunięte. Spróbuj na serwerze skontaktować się z VAdministracją, bądź Administracją. Gdyby jednak kogoś nie było - napisz na support ( https://support.craftapple.pl/ ) Uzupełniasz POPRAWNIE zgłoszenie + dodajesz odpowiedni temat zgłoszenia, jeżeli nie znajdziesz pasującego tematu, wybierz "inne".
    Pozdrawiam ;)

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  3. Wulf__

Wulf__ Użytkownik

Zastanawiałem się pewien czas nad Twoim problemem. Nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją, ale wymyśliłem sposób którym MOŻE zadziałać.
    Skoro jesteś w nieistniejącym sojusz może mógłbyś założyć sojusz o takim samym Tagu - BAN. Wtedy sojusz powstał by na nowo i być może mógłbyś z niego na spokojnie wyjść. Może istnieje też opcja taka, że któryś z twoich znajomych założy sojusz również o Tagu BAN, spodziewam się, że będziesz wtedy zwykłym członkiem sojuszu, więc albo lider będzie mógł Cię wyrzucić albo Ty będziesz mógł wyjść samodzielnie.

Pamiętaj jednak, że nie mam doświadczenia z takim problemem, mimo to starałem się pomóc jak mogę. Możesz tym stracić swoje pieniądze (ac), jeśli coś pójdzie nie tak. Przemyśl to.

~Wulf

• Lubię To Lubię To x 1
    • List

Share This Page