Dodanie dla pomocników dostępu do komend /v czy tam /gmsp, aby mogli patrolować serwer potajemnie. No wiecie jak to jest. Gracz sobie flooduje, spami, klnie, omija capslocka i ogólnie narusza wszystko co się da. Wbija pomocnik. Cisza. Pomocnik wychodzi. Znów sobie spami, flooduje, klnie i tak przez cały dzień. No niby któryś z graczy zrobi SS i mi go pokaże ale skąd mam mieć pewność? Wierzę tylko małej grupie osób, a jeśli już mi pokazują screeny biorę wszystko pod uwagę. Ukryci pod komendą /v czy /gmsp (gamemode specator) mogliby patrolować nie dając po sobie znaku. Przezorny zawsze ubezpieczony Taki gracz, który jedynie co potrafi pisać to wulgaryzmy widzi gracza, piszącego Dobra, idę po pomocnika bo nie wytrzymam z tym Cenzuraom Delikwent siedzi cicho puki pomocnik nie odejdzie, sprawdza czy wbija na /who, /list, /online lub na TAB'ie, a jakby tak zniknął z listy graczy i TAB'u? Dobra, nie ma to można wracać do pracy Przeklina, przeklina i przeklina. Dzieci uczą się nowych słów i ogóle XXI wiek jest pełen wulgarnych dzieci. I nagle dostaje takie BUUM z dzidy wylatuje z serwera i kwiczy Chryste Panie, mamo ratuj bo mnie w majnkrafcie bijom Pomocnik zadowolony za wykonanie swojej pracy, a przygryw który nie potrafił się zachować siedzi cicho i tuli się do misia . Dziękuję. Mam nadzieję, że rozpatrzycie to co tu napisałem .
Taa, to się przyda. Ostatnio gracz o nicku bobas222333 udawał sen "zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz", mówię mu, że idę po pomocnika, wracam z sv i milczy.
Komenda /v nie zostanie wprowadzona dla Pomocnika. Pomocnik ma pomagać graczom, a jeśli będziesz niewidoczny, to nie będą wiedzieć, że mogą się Ciebie o coś zapytać. Po prostu ma być dyspozycyjny. Mogłoby to też zostać wykorzystane do złych celów. Mamy tylu Pomocników i Moderatorów, że praktycznie ciągle ktoś jest na serwerze. Dzięki za przesłanie propozycji.