Mam taką propozycje o dodanie do sklepu zbroje ze wszystkimi enchantami z ochrona 10 niez 30 i take i tam inne i taki mieczyk by sprzydał się. I prosił o przyjęcie propozycji hehe
Takie coś kompletnie zniszczyłoby sens PvP na arenie i w kresie. Niby jak ktoś z protem 4/3 mógłby pokonać kogoś w 10/30?
SMAV, zacznijmy od tego, że nie napisałeś jakiego serwera dotyczy propozycja, hm może lobby? Mniejsza z tym. Ja osobiście jestem przeciwna dodaniu tej zbroi, ponieważ to za bardzo ułatwi grę, moim zdaniem, taką zbroję można by było dodać na serwerach typu PvP itp. [Moja wypowiedź będzie taka sama, nie zależnie czy będzie dotyczyć survivala, czy seablock.] Pozdrawiam Kasia <3
Pomysł bardzo fajny, lecz nie na ten serwer. Jest tu bardzo dużo osób które graja na wspomagaczach. Człowiek na wspomagaczach + Zbroja 10/30 = Nikt nie wychodzi na PvP, zmniejszenie się graczy na serwerze. Pozdrawiam.
Tak jak już napisali koledzy ten pomysł zniszczyłby ideę walk PvP na Survivalu/Seablock. Aktualnie możesz zakupić w sklepie taki zestaw pancerza: Kod: Diamentowy set (enchant) Diamentowa Zbroja: - Ochrona IV - Ochrona przed ogniem IV Oraz Miecz: - Ostrość V - Zaklęty ognień II https://craftapple.pl/sklep/modules/shop/product.php?sid=2