MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Propozycja dotycząca kolejnej edycji trybu Creative'a

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika exploding_tnt111, 25 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. exploding_tnt111

exploding_tnt111 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Witam, i chciałbym zaproponować jedną zmianę w kolejnej edycji trybu Creative.
    Wiele graczy już o tym rozmawia, lecz zdarza się że jedni skarżą się na to, że stracą swoje działki, dobytek w ekwipunku, ale też najbardziej powtarzającym się tematem są działki. Chciałbym zaproponować powiększenie działek, lecz nie usuwanie będących tam budowli, ale także nie wyczyszczenie ekwipunku. Prosiłbym też od swojej strony, by nie usuwano działek, bo mam do nich bardzo duży sentyment, ale też najwięcej wspomnień związanych z nimi.
    Resztę zmian w następnej edycji, np. spawn akceptuje ja, ale też inni gracze.

Pozdrawiam, i mam nadzieje że działki pozostaną takie, aż do wtedy, kiedy naprawdę konieczne będzie wyczyszczenie ich bądź usunięcie.

Reklama
  2. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Infi pisał że rozważa zostawienie Creative jako Creative1 i zrobienie Creative2.

3. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Jeżeli na Creative wprowadzimy nową edycję, to znikną działki i ekwipunek. Na tym to polega. Zresztą to jest tryb kreatywny, po co mielibyśmy zostawiać EQ. Masz dostęp do wszystkich potrzebnych itemów. Powiększenie obecnych działek? Bezsens. Opuszczone działki byłyby jeszcze bardziej widoczne.

Infiniter rozważa wprowadzenie Creative2. Teraźniejszy Creative zostanie (w założeniu), a powstanie drugi podobny tryb, tylko zrobiony od nowa. Niestety nie obiecuję Ci tego, więc trzeba być przygotowanym na reset trybu Creative.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę