Witam. Na wielu serwerach zauważyłam, że jest takie coś jak głosowanie, głównie w okresie świąt/sylwestra, pod koniec roku ogromne wydarzenia, na którym Forum serwerowym odbywa się glosowanie w kategorii: osobowość roku, najlepsza działka roku, zdanie roku, mem roku [który sam zrobiliśmy] oraz wydarzenie roku. Osoby, które chcą zgłaszać uwaga - innych Graczy, niż siebie mogliby zgłaszać propozycje wyborów do Administracji, a działki mogą być swoje zgłoszone. Fajnie by było, gdyby powstało takie coś, na pewno więcej Graczy by zwiększyło aktywność na serwerze, gdyby powstała możliwość głosowania, może nawet dla żartów, ale może to się przydać. Na ts'ie, gdyby zaczął współpracować można by było ustawić rangę dla kilku osób, z kilku kategorii [nie tej samej], wyjątkową rangę, pt. "Laureat złotego jabłka''. To również zachęciłoby Graczy do działania pozytywnego na rzecz serwera, do tego co miesięczne "eventy" typu: skok, loteria, strzelanie z łuku, parkour i wiele innych rzeczy. Mogę się zobowiązować do budowy różnych takich rzeczy, gdyż z WE mam dobre wspomnienia i dosyć spore doświadczenie. Pozdrawiam, Crytal.