Witam ! Mam jedną propozycję na temat dropu złota . http://pokazywarka.pl/vpzdce/ Ten drop złota to jakaś masakra... nabijanie koxow trwa godziny ! Byście zwiększyli drop złota do chociaż 2% . A i jeszcze jedna propozycja . Możecie dodać tak , że zamiast wpisywania komendy "/ct" to poprostu u góry ekranu jest taki pasek , który się zmniejsza i nad nim pisze "LOGOUT" ? To by było mniej męczące niż wpisywanie ciągle /ct
Co do złota do absolutne NIE! Byłby za łatwo. Natomiast co do /ct to jestem za, o ile jest to możliwe do zrobienia.
Ze złotem NIE LOL , ale z tym LOGOUTEM Super pomysł, ale jeszcze co to dropu to moze bys cie zrobili ze Svip ma wiekszy drop i ze vip tez ma troche wiekszy drop to by mogło bardziej zachecic niektórych do kupienia svip'a
Złoto to nie najlepszy pomysł, ale ten LOGOUT to naprawdę świetny pomysł! O ile da się zrobić takie coś...
Niech jedna osoba napiszę że złoto to zły pomysł i jest git. A nie każdy pisze ,, Złoto to zły pomysł, ale Logout to wspaniały pomysł" Nieogary z was, że szkoda mówić. Ale wiem skąd to się wzięło. Jak byliście mali to odwiedzał was wujek :banansex: i to jest trauma
Wypowiem się i ja. Na serwerze nie jest w tych czasach sztuką zdobyć dużą ilość tzw koxów/złota. Można robić "fabryki" złota co idzie za tym, że można to równie dobrze nazwać fabryką koxów. Uważam, że 0.8% dropu jest wystraczający. Nie ma nic za darmo. "Za darmo można conajwyżej dostać w twarz" jak to mówią ;d Co do paska ct, z jednej strony doskonały pomysł, ponieważ gracz będzie wiedział mniej więcej kiedy się wylogować, bo np przed momentem kolega go niechcąco uderzył i nie wie kiedy się lognąć bo musi iść np do sklepu. Z drugiej strony, ludzie tylko będą czekali, aż będzie możliwość ucieczki w walce. To tyle ode mnie, pozdrawiam ;]
Ale oni i tak to robią , gdy tylko na czacie pojawi się napis "Nie jesteś już w walce Możesz się wylogować" czy jakoś tak :/
Marysia012350 moze ta twoja fabryka zlota jest wydajna ,ale chodza na nia tak zwane nooby,i wszystkich dedaja np.jak ktos pojdzie bez eq
Fejm to tak nie działa... Gdybyś był u Marysi to byś zobaczył tabliczki,że nikt nie ma prawa zabić kogoś na jego działce = inaczej masz deda.