MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja] Komenda dla VIPów i SVIPów.

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Rectuz, 10 Grudzień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witajcie!
    Czy mieliście kiedyś nerw eqwipunku zaśmieconego? Chyba każdy grający go doświadczył, a nie zawsze chce się podejść do śmietnika z lawą i spalać nasze zbędności.
    Wpadłem więc na pomysł dodania dla VIPów i SVIPów komendy: /czysc - po której wywołaniu nasze EQ znikło by i problem by nie był już problemem.
    Oczywiście komenda ta nie jest jakąś koniecznością, ale zawsze to jakiś dodatek i zachęta, by kupić VIPa lub SVIPa.
    Samego pluginu na nią nie znam, ale wydaje mi się, że jest na nią jakiś prosty skrypt.
    EDIT: Znalazłem skrypt, po krótkim przerobieniu jest gotów do działania. ;)

Z góry pozdrawiam!
    Gold x)

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Pomysł ciekawy i przydatny. Na creativie z tego co pamietam była ta komenda, i chyba nadal jest. Jest to ciekawe ułatwienie, i fajnie że znalazłes pomoc do zrealizowania, ale z drugiej strony... Już i tak jest wystarczająca ilość ułatwień- a to ma być survival. Jestem neutralny w tej sprawie...
    Pozdrawiam.

3. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    pat277 ułatwieniem to nie jest, to ma tylko pomóc, by gracze się nie wkurzali. :D
    Poza tym na CANetwork istnieje tryb o nazwie: Vanilla - czysty bez pluginów i pomocy. I on jest tym o czym mówisz. ;)
    A Survival jest jego przeciwnością. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę