Witajcie! "Dzisiaj przedstawiam wam 2 propozycję, którąś, może z nich Infi zaakceptuje." 1 PROPOZYCJA Jak wiemy 35 złotych na 2,5 miesiąca wydaję się mało, ale gdy policzymy sobie to na rok, wychodzi już pewna większa suma. I dlatego w tym polega problem większości graczy serwera CraftApple.pl, więc postanowiłem napisać propozycję (której pomysł skopiowałem od pewnego innego serwera). Otóż chodzi w niej oto, że rangi będą kosztować tyle ile kosztowały dawniej i będą na stałe, ale będzie też możliwość kupna testowych. VIP np.: 5 złotych i będzie na okres 5 dni, a SuperVIP testowy np.: 10 złotych i również na okres 5 dni. 2 PROPOZYCJA: Ta propozycja jest taka sama, ale nie ma w niej rang testowych. Są w niej rangi stałe, tylko o większych sumach np.: SuperVIP 105 złotych, a VIP stały np.: 33 złote. "Mam nadzieję, że któraś z propozycji zostanie zaakceptowana!" Z góry pozdrawiam! Gold
Jestem na NIE. Z pierwszym jest za dużo roboty, a drugie jest za drogie i nie sądzę, żeby ktoś kupił rangę za taką cenę.
Z pierwszym trzeba tylko dodać nowe testowe, a tamte zmienić na stałe. Oć dużo roboty. Drugie tam pisze "np.:" więc to jest tylko przykład
Na NIE. Po co rangi testowe skoro wszystkie przywileje SuperVipa & Vipa są wypisane w kilka miejscach? A drugie za drogie... nawet ja tyle miesięcznie nie dostaje, to co dopiero osoby młodsze, które najczęściej chcą kupić rangę.
Hey, Twój pomysł jest godny uwagi ale ma pewne aspekty, które wykluczają go z możliwości realizacji, nawet tej na próbę. Przeczytaj i zastanów się jeszcze raz czy ten sposób jaki przedstawiłeś jest opłacalny i czy warto na prawdę go zastosować/wprowadzić. Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10
Poważny model finansowy, a na takim oparta jest sieć CraftApple, obejmuje plany długoterminowe. Niemożliwe jest w nim zmienianie wstępnym ustaleń, ponieważ zagrozi to osiągnięciu określonych w tym modelu celów. Dziękujemy za propozycję. To miło, że staracie się ulepszyć CraftApple.
Jeżeli chodzi o Rangi, to być może zostaną wprowadzone tańsze odpowiedniki na krótszy okres czasu np. 14 dni. Głównym celem było obniżenie ilości aktywnych kont SuperVip, oraz zwiększenie sprzedaży zwykłych Vip, co rzeczywiście się powoli zmienia (zanotowano wyższy wzrost zakupów rang Vip). Popyt na rangi SuperVip spadł. Istniała także koncepcja kontrolowanej podaży rang (określona liczba możliwa do zakupu w danym miesiącu).