MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Propozycja na survival.

Discussion in 'Propozycje i sugestie' started by lukiasfalt, 20 March 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Witam. Mam dwie propozycje. Obie odnoszą się do graczy, ale i też do ekipy.

Pierwsza propozycja: Otóż chciałbym aby na serwerze dodać coś w rodzaju konkursu na najładniejszy domek. Do takiego rodzaju rozrywki zgłaszałyby się 4 osoby (tutaj na forum). I administracja oceniała tokowe działki i dawała graczowi, który wygrał jakąś nagrodę.

Druga propozycja: Chciałbym aby ekipa trollowała graczy na serwerze. Jest to jakaś rozrywka dla graczy. Oczywiście gdy ktoś się skapnie, że jest trollowany to dostanie nagrodę (oczywiście wcześniej będzie musiał dać sygnał, że wie). Jeżeli takowy gracz zacznie pisać na chacie, że go trollują wygrana zostanie odebrana.

Piszcie co o tym sądzicie.

Reklama
  2. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Z czymś mi się to kojarzy.. Co do ładnego domku, to nie wiem, bo nie umiem budować. Ale druga propozycja... Nasze serwerowe trole trolują, ale tylko wybrańców ciemnej strony mocy (w sęsie tych, których sobie wybiorą). Dostają nawet nagrody. Doznałem tego na własnej skórze.

3. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Ocena działek, jeśli już, powinna odbywać się na Creative. Tam każdy ma równe szanse, dostęp do wszystkich bloków i takie same działki(100x100). Osoby z rangą Vip/SVip na survival mają znacznie więcej cuboidów do wykorzystania, od zwykłych graczy, mogą więc tworzyć znacznie bardziej okazałe budowle.

Ocenianie budowli: może być, ale na Creative.

Co do trollowania, indiana już się wypowiedział.

4. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Doszły mnie słuchy, że na survivalu grasuje już jakiś śmieszek, który uwielbia trollować graczy :)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page