Proponowałbym dać nową emotkę. Aby powstała trzeba by było napisać ' :O '. Po co taka emotka? Przykład z mózgu Royala |__Mózg__|. Ktoś pisze Hiper, super podanie no ale '' to komuś może się skojarzyć z 'Co to jest? Fe'. Więc oto wkracza to akcji emotka :O i załatwia wszystko. Przykład numer 2 Ktoś powrócił i jakiś ktosiek chcę wyrazić emocje emotką. No ale '' by przypominało 'No nie no znowu ty? Co ty tu robisz? No sio' więc do akcji znowu wkracza emotka :O co mniej więcej znaczy 'O ja cie to ty?'. Klient pyta pan Royal odpowiada K: Nie wystarczy ci, że już jest ':O' jako emotka tekstowa? Po co administracja ma się męczyć z pikselowaniem (czy jak to tam robicie) emotki? Przecież już wystarczą takie emotki ona jest nie potrzebna. R: Dobrze a więc tak. Piszcie w komentarzach czy ta emotka jest wam potrzebna czy nie. Skoro emotka tekstowa to już naprawdę wystarczająca to czemu są inne? Ja nawet już mam pomysł na emotkę, którą zrobiłem w paincie xD. Dobra wystarczy już tego pisania to jak? Wchodzisz w to?