MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Propozycja różne modele graczy

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika ziomekxp, 30 Grudzień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ziomekxp

ziomekxp Pokaż mi swoje towary. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Docenione treści:
    29
    Różne modele postaci były by przydatne (na serwerze creative)
    dla graczy którzy robią rp kilka przykładów: Elf (wyższa postać) Krasnolud (niska pulchna postać) Dziecko (niska postać) Kobieta (troche niższy model postaci od zwykłego modelu) Ogon (dla graczy udających zwierzęta)

Mam Nadzieje że to jest możliwe Pozdrowienia ziomekxp

Mądry Cytat Ze Star Wars :
    "Moc Jest Silna a Jestem Silny Mocą" - Chirrut Îmwe

Reklama
  2. Deadfox

Deadfox Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Co do zwierząt można by było zrobić coś takiego, że Premium może się zmieniać w minecraftowego wilczka (pies) lub w ocelota (kot), ale to wiąże się z pożeraniem CPU (Nie do końca pamiętam jak to się nazywało).
    Co do tematowej propozycji jestem neutralny. Pomysł jest ciekawy ale też ma swoje koszty.

3. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Co do postaci kobiety to można /skin zmien.
    Piszesz też że to niektóre modele. Dla mnie krasnal był by ciekawy oraz zwierzęta a co do reszty to jestem neutralne nastawiony.
    Trzeba wspomnieć że taki dodatek by obciążał serwer.

To tyle Pozdrawiam

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Według podanych (niekoniecznie bezpośrednio mnie) informacji serwer ma pozostać bez żadnych modów, tylko pluginy, które nie wymagałyby pobierania czegokolwiek ze strony klienta. Nowe modele pewnie by takiego pobierania wymagały. "Elf", "krasnolud"- nigdy nie zdarzyło mi się spotkać w klockach przypadku próby bycia jakimś antropomorfem (mam nadzieję, że dobrze tutaj stosuję słowotwórstwo). Co do ogółu- wspomniane modele pewnie nie pozwalałyby na personalizację tak, jak pozwalają na to w chwili obecnej skórki (tzw. "skiny").
    Rozwiązanie stosowane obecnie jest wystarczające, ta propozycja nie jest zbyt dobra imo.

5. MrWheatley

MrWheatley Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Moim zdaniem do czegoś takiego potrzebne są mody.
    Wiecie czym różni się plugin od moda?
    (Oczywiście jest wiele innych różnicy)
    Plugin jest wgrany na serwer, a mod jeśli będzie, to gracz musi coś instalować, nie ma to sensu, po za tym obciążyło by to za bardzo serwer.
    Jestem na NIE.

Pozdrawiam Kacper

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę