MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[propozycja]sklep+dodawanie kogoś do enderchesta

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika myszuap, 23 Kwiecień 2018.

?

Cy jesteś za wprowadzeniem sklepu?

1. tak

1 głos(ów)
    33,3%
  2. nie

2 głos(ów)
    66,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. myszuap

myszuap Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na różnych serwerach można znaleźć sklepy na tabliczkach przydało by się to tutaj ponieważ przy handlu często były oszustwa. a udostępnianie endera t pomysł ułatwiający rozgrywkę. Sklep miałby działać na podstawie wzoru na tabliczce : nazwa przedmiotu niżej cena a potem nick gracza do którego ma trafić dana ilość pieniędzy. tabliczka byłaby przyczepiona do skrzynki i jeżeli niebyło by tam przedmiotó którego chcesz zakupić nie odpierze ci kasy z konta

#1 myszuap, 23 Kwiecień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 23 Kwiecień 2018
    Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Nie wytłumaczyłeś o co dokładnie chodzi, ale jeżeli nie jesteś pewny jaki przedmiot ma dany gracz to polecam poprosic go o pokazanie itemu komendą /si [nick], jeżeli nie pokaże, jesteś prawie pewny, iż próbował Cię oszukać.

3. myszuap

myszuap Użytkownik

Docenione treści:
    0
    TAk ale nawet jesili pokaze ja mu dam kase a on mi tego nieda? administracja z tym nic niezrobi

4. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
  5. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Docenione treści:
    349
    Według mnie jest to fajny pomysł jednak zabrało by to trochę adrenaliny graczu, a nawet jest sklep na spawn pod komendą /sklep (kiedy jesteś na spawn) , ale jeżeli chodzi o jakieś tam sety 4/3 itp. To ja wolę zostawić formę graczy, a nie jakieś tabliczki. Jak będzie jakiś inny sklep to kompletnie większości graczy straci powód robienia tych setów mieczów itp. Bo większości graczy na tym zarabia AC. Ja bym tam wolał zostawić to bez lepszy jest ubogi sklep, który dzisiaj mamy niż wszystko podane na tacy. A i pamiętajmy o tym, że za pewne taki set będzie kosztował więcej o wiele niż u gracza.

Pozdrawiam Skyraf.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  6. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Niejednokrotnie było mówione, iż jest to Survival na którym oszustwa są dozwolone.
    Na nie.

7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Udostępnianie Skrzyni Kresu nie zostanie wprowadzone. Dostęp do niego jest przywilejem osobistym osoby posiadającej rangę PREMIUM.
    Pomyślcie o nadużyciach jakie by to powodowało.

Sklep Graczy z tabliczkami? Przecież już coś takiego istnieje.
    I tutaj mógłbym zakończyć gdybym był upierdliwy i czepiał się tego, że nie podałeś nazwy trybu na jakim chciałbyś takowy Sklep.

Survival jednak to Walka o Przetrwanie gdzie kradzieże, oszustwa, napady, zdrady, włamania są częścią rozgrywki.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
    Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę