Proponuje zablokować Ender Perły Jak i owoce refrenusu podczas walki. Chociaż dla mnie to wystarczy aby te owoce refrenusu były zablokowane na Arenie PvP Mogę nawet wstawić filmik jak ludzie uciekają z Areny Podczas walki
Może nie jesteś dość szybki by zabić Od czasu do czasu wpadam na arenę i tłukę się zarówno z diaxami jak i innymi graczami. Nie raz nie dwa ktoś uciekł mi owocem, a i nie raz ja musiałem się takim owocem poratować. Jasne i proste. Po to one są w grze by ratować gracza z opresji, więc czemu miałyby zostać usunięte (zablokowane)? Skoro decydujesz się grać na serwerze na 1.9 musisz się liczyć z tym co ta wersja ze sobą niesie. Może jeszcze zablokujmy tarcze na arenie i cofnijmy się wgl do wersji 1.8? <mam_pomysl> Mnie te owoce nie przeszkadzają B)
Tobie nie przeszkadzają dlatego bo sam nimi orasz (uciekasz) Aha jeszcze jedno nie powiedziałem ze mają zostać usunięte lecz zablokowane podczas walki lub tylko na Arenie PvP Tak samo jak kiedyś specjalnie zablokowali perły podczas walki lecz chyba po Aktualizacji już to nie działa prawidłowo