Propozycja dotyczy wzoru podania które składa się, by zostać pomocnikiem, a mianowicie dotyczy ona zmiany 1 punktu. Chodzi głównie o lekką zmianę tego punktu, a mianowicie: Po co taka zmiana? Chodzi głównie o dzieci które piszą podania na pomocnika, lecz są zbyt nieogarnięte, by zrozumieć co trzeba w tym punkcie napisać. Zmiana tego punktu niosła by za sobą mniej reklam, chodź tak na prawdę jest ich mało, lecz lepiej nie mieć w ogóle reklam i coś zmienić, niż nic nie zmieniać i mieć reklamy. Niektóre dzieciaczki nie są jeszcze tak obeznane w temacie jak serwerowe "nołlajfy", więc myślę, iż takowa propozycja przyniesie za sobą same korzyści. Miłego wieczoru.
Jestem ZA. Malutka zmiana ale dość przydatna co jakiś czas widuje się kandydatów którzy źle zinterpretowali to pytanie
Myślę, że ten punkt nawiązuje do czegoś zwanego "selekcją naturalną". Ktoś zna regulamin, to zrozumie, że chodzi o tryby, ktoś nie zna regulaminu i pisze na szybko, to wypisze serwery. Proste, pokazuje kto myśli o tym, co pisze. Jestem przeciw.
Ja również jestem za. Wielu graczy popełnia ten błąd nie myśląc tak naprawdę co znaczy ten punkt. Miłego wieczoru.
Zgadzam się... Z Inevarą. Selekcja naturalna itd. Wszystko to już napisałeś i nie ma sensu się rozpisywać. Martwi mnie tylko, że gro osób nie rozumie czemu ten punkt w takiej a nie innej formie jest przydatny.
Super pomysł ThunderBuddys! Wiele graczy popełnia ten błąd ponieważ tego nie rozumią lub nie czytali regulaminu Jestem ZA
Ma to swoje plusy i minusy + Mniej reklam - Tak jak to Creeper napisal "Wiele graczy popełnia ten błąd ponieważ tego nie rozumią lub nie czytali regulaminu" Właśnie jednym z obowiązków Pomocnika jak i kazdego gracza Społeczność CraftApple, jest zapoznać się z regulaminem. Ja jak narazie jestem neutralny co do tej propozycji #Mobile
Myślę, że nie było tutaj takiego specjalnego zamierzenia jednak wyszło całkiem korzystnie. Chociaż pomysł z poprawką wniesie nieco bardziej konkretny i oficjalny styl to mimo wszystko poza nieznajomością regulaminu można wywnioskować jeszcze dwie istotne rzeczy (ta, brane pod uwagę jak zakładam w kryteriach rekrutacyjnych) - wiek (bowiem młodsi gracze często mylą podobne oficjalne sformułowania) co pomaga też wykryć czy ktoś kłamie, oraz oczywiście kompetentność jakoby ogarnięty i dobrze analizujący schematy gracz nie popełni takiego błędu, co też mogłoby mieć ewentualne przykre skutki w czasie pracy. Prościej - jak ktoś się tutaj walnie to bynajmniej wiadomo, że kiepski byłby z niego pomocnik.
Dodatkowo, można byłoby zrobić tak, iż gracz który składa podanie musi użyć w wątku minimum 5000 znaków, inaczej, podania nie napisze. Skłoniłoby to graczy do pisania bardziej rozbudowanych zdań, a także, żeby było więcej tych zdań w podaniu. Dzieci w końcu musiałby się wysilić albo odpuściłyby sobie pisania podania.
Próba odpowiedzi #32 Limit to bardzo fajny pomysł (minimalna ilość znaków). Do tego oceny pod podaniami powinny być jakoś kontrolowane, bo obecnie jest to dział gdzie bezkarnie i skutecznie nabija się posty. Przykład: http://craftapple.pl/forum/thread-10004.html Wszystkie posty napisane przed tym napisanym przez xXSoniaXx są w tym temacie niepotrzebne (no może z wyjątkiem pierwszej odpowiedzi). Moim skromnym zdaniem powinno się takie zachowanie karać jako nabijanie postów. Albo lepiej, wyłączyć zliczanie postów w dziale rekrutacja
Nie potrzeba wyłączania zliczania postów w dziale rekrutacja, po prostu należy dodać limit: Napisanie podania: więcej niż 5000 znaków; Napisanie komentarza: więcej niż 500 znaków; Kto wie..., może dzięki nam dzieci nauczyłyby się pisać? <mam_pomysl>
Mówię wam moje zdanie wiele osób nie czyta regulaminu ale jeśli to zmienimy może być mniej błędow w podaniach a nawet jeśli nie czytali regulaminu to okaże się to w rozgrywce np . Banem podczas reklamy . więc zmiana tego nic nie da Jestem Neutral Pozdrawiam Emtuś <3 & ooo_ :x