MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja] Zmiana nicku na forum

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Rectuz, 8 Kwiecień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witajcie!
    Jak wiemy, coraz większa liczba Naszych graczy prosi o zmianę nicku na forum, więc postanowiłem coś zaproponować...

PROPOZYCJA PIERWSZA
    Pan Infi da nam wszystkim permisje do możliwości zmiany nicku na forum z ograniczeniem do 1 razu.

PROPOZYCJA DRUGA
    Jeśli tamta propozycja jest niemożliwa do spełnienia, to może za drobną opłatą w sklepie MicroSMS moglibyśmy wykupić sobie permisję do jednorazowej zmiany nicku na forum.

PROPOZYCJA TRZECIA
    Na niektórych forach jest włączona tzn. "waluta" może być nią np.: "diax forumowy" po prostu za napisaniem jednego postu daje nam jeden diax, za napisanie jednego tematu dwa diaxy. I tak można uzbierać sobie np.: 100 diaxów forumowych i potem przechodzi się do funkcji edytuj profil i tam można zakupić zmianę nicku na forum np.: za 100 diaxów, cenę tą ustala administracja. Np.: Ja mam gdzieś 200 postów, więc będę miał 200 diaxów, ThreeEyedMaster ma gdzieś 1000 postów i tyle ma diaxów. Pamiętam, też że ten plugin MyBB oferuje też możliwość zablokowania sygnatur, czyli jak będziemy chcieli zmienić sygnaturę to musimy zapłacić np.: 2 diaxy.

PROPOZYCJA CZWARTA
    Dać po prostu możliwość zmiany nicków forumowych dla administracji.

Wszystkie te trzy propozycje są przemyślane, gdyż jakieś ograniczenie musi być bo jak wiemy, dzieciaki, które by tego ograniczenia nie miały zmieniały by pseudonimy co minute.

Druga sprawa mówi, że wiele osób wykupuje GitfCody w sklepie CAppla i forum jest później trochę "zakalne" dla tych osób gdyż w MC inny nick tutaj inny, nawet ja chciałbym skorzystać z którejś opcji nawet zakupu permisji, bo jestem przywiązany do mojego profilu jak większość osób w podobnej sytuacji, nie wyobrażam sobie, że znów będę musiał pisać 200 postów, zdobyć 41 reputacji oraz daty rejestracji w nowym koncie sobie też nie ustawię. ~ To był taki przykład, dlaczego dla takich osób jest to ważne. ;P

Czekam na opinię każdego.
    Pozdrawiam, Patryk! :]

Reklama
  2. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    W celu zmiany nicku na forum należy wysłać maila do pomoc@craftapple.pl wraz z uzasadnieniem. Musi zostać wysłany z adresu email na który jest zarejestrowane konto.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę