Moja propozycja brzmi tak ,aby przed każdym mutem.Mod miał OBOWIĄZEK uświadomić gracz przez napisanie do niego(lub kicka) ,że może dostać bana lub mute.Bo dziś miałem sytuacje że napisałem tekts x2 w odtępie czasu około 30sekund i oberwałem muta.Niby nie wielka zmiana ,a pomoże każdemu
Nie spotkałem się jeszcze z takim czatem, żeby był dozwolony spam, flood itd. Dla tego uważam twoją propozycje za nie mądrą. Dlaczego ? a dlatego, że czat jest powszechna formą komunikacji w internecie, ale to wiedzą wszyscy, wiec nie sadz, żebys sie nie spotkał, że sa pewne reguł i zasady, których ty pewnie nie czytasz z góry. Jak wiadomo też czat jest rodzajem rozmowy miedzy jedną osoba lub wieloma, wiec wydaje mi się, że pewien stopień kultury byłby znaczący na swoim miejscu. PS. Może zapoznaj sie z tym wątkiem --> http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=314
ja mam cie uswiadomic zebys ty mi jeszcze 10 razy pufal ze ty tego nie robisz itd .. ja dziekuje za taka rozmowe , sam wiesz co zawiniles i za co dostales muta