Witajcie! Tak sobie licząc ile wydam żeby jakoś ustatkować się na nową edycję, myślę sobie "Kurde,trochę za dużo" i przypomniałem sobie o przecenach a to na Halloween czy Boże Narodzenie. Chodzi mi o to że na początek nowej edycji tak na 48 godzin dać przecene - 25% żeby ktoś kto by chciał sobie coś kupić, kupił ale taniej i (może) więcej. Wiem Infi że będziesz negatywnie nastawiony do mojej propozycji ale pomyśl sobie, normalnie zarabiasz dość sporo ale mało jest chętnych ale jak sprzedaż troszeczkę taniej to więcej osób kupi i możesz nawet zarobić więcej Proszę Administrację o zaakceptowanie mojej propozycji bo wiem że ucieszyła by ona nie jednego gracza. Pozdrawiam
To po co wydajesz kasę na grę -_- Nie rozumiem osób, które nie umieją grać bez tego typu "wspomagaczy"
Stachu a fanpejdża śledzisz? A co do pomysłu to na nowe edycje coś będzie. Jak chcesz promocji to cierpliwości. Myślę że następna będzie na Wielkanoc. A Infi hajs się zgadza?
Czy wy na prawdę nie umiecie samemu rozpocząć Nowej Edycji od zera? Zamiast wydawać pieniądze na głupoty w grze moglibyście je przeznaczyć osobą które je na prawdę potrzebują, osobą które są chore czy też na dzieci w Afryce. Ludzie głodują bo nie mają co jeść i umierają. Niektórzy za chociaż 1 zł zrobili by wszystko, lecz takie dzieci jak wy nic o tym nie wiedzą. Gdy będziecie sami zarabiać docenicie wartość pieniędzy, jak na razie jesteście tylko nędznymi pasożytami którzy wyciągają pieniądze od rodziców żeby sobie kupić nędzne diamenty w "Majnkrafcie". Może to i nie moja sprawa, lecz dla mnie jest to CHORE.