Witam wszystkich,chcialbym was wszystkich bardzo przeprosic ,ze bylem chamski, wredny irytujący naprawde bardzo was przepraszam. I obiecuje zmienic swoje postepowanie co do was mam nadzieje ,ze mnie polubicie po mojej zmianie najbardziej chce przeprosić Phantom oraz reconnecta przepraszan chlopaki.; --; Wybaczycie mi?? ;( obiecuje poprawe i mam nadzieje. ,ze sie zaprzyjaźniony lub chociaz nie bedziemy skakac sobie do gardel.Naprawde okazaliscie sie fajni nie wiem dlaczego .wtedy bylem taki wredny. Naprawde mam na imie Adrian oraz mam 17 lat nwm czy w to wierzycie czy nie bede sie staral i pokazywal ,ze jest juz w pelni ogarniety.Rowniez naprawde ja to nie Messi1910 Jest to Moja siostra. Jeszcze raz przepraszam i do zobaczenia na serwerze Pozdrawiam Aidan
Szczerze mówiąc, nie było aż tak źle, lecz twoje zachowanie wskazywało na brak szacunku do członków Ekipy i dobrze że chcesz przeprosić i się poprawić. Mimo że przeprosiny nie są dla mnie ja mogę Ci wybaczyć. Pozdrawiam.
Przynajmniej przyznajesz się do błędu. Powinieneś się wczoraj ogarnąć, lecz to pierwszy taki wybryk. Ja tam mogę wybaczyć, bylebym tego drugi raz nie widział.
V.v Niech będzie. Wybaczam. Z warunkiem. Jeden wybryk, źle słowo czy "kozaczenie" do mnie lub do recollamy i nie będzie miło. [hr] V.v Niech będzie. Wybaczam. Z warunkiem. Jeden wybryk, źle słowo czy "kozaczenie" do mnie lub do recollamy i nie będzie miło.
Bardzo wam dziekuje ,ze dajecie mi 2 sznase Phantom jak pisalem mam nadzieje , ze sie zaprzyjaznimy lub chociaz nie bedziemy skakac sobie do gardel Pozdrawiam Aidan
Aidan, a ja przepraszam Ciebie że walnęłam skargę, ale wkurzyły mnie twoje odzywki na maxa. Skoro już musisz kogoś okrzanić ( potencjalnego wroga), to rób to z większym poczuciem humoru na przyszłość. To jest TYLKO GRA i ZABAWA. 3maj się.