MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Puma_Poland podanie na CzatModeratora

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Puma_Poland, 13 Październik 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Dokładny nick w grze: Puma_Poland

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcić bardzo dużo czasu. Zazwyczaj gram od 15 do późnego wieczora. Zdarza się też z rana. Jeśli chodzi o weekendy to może mnie nie być, ponieważ pracuję ale mogę wpaść wieczorkiem jak nie będę zmęczony :)

Ile masz lat: Mam 18 lat.

Jak długo grasz w minecraft: W minecrafta gram od 2010 roku.

Jak długo grasz na serwerze craftapple: Na serwerze craftapple gram około sześciu miesięcy i jestem bardzo zadowolony z gry.

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałem bana na serwerze craftapple.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Jeśli chodzi o rangę CzatModeratora, tak pełniłem taką funkcję wielokrotnie na innych serwerach.

Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Tak znam komendy CzatModeratora. Jest to komenda /kick nick <powód> - powoduje ona wyrzucenie gracza z serwera np. /kick Puma_Poland obraza :)

Dlaczego ty: Jestem osobą, która coś wykonuje, to robi to porządnie. Jestem bardzo często na serwerze i obserwuje. Miałem kiedyś swoje serwery takie z prawdziwego zdarzenia i wiem o co w tym wszystkim chodzi. Lubię pomagać graczom oraz z nimi pisać. Minecraft to moje hobby ;)

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Patryk mam 18 lat. Pochodzę z Warszawy. Uwielbiam grać w minecrafta. Chodzę do niepublicznego technikum usługowego, aktualnie jestem w drugiej klasie. Znajomi mówią o mnie, że jestem bardzo pomocny, śmieszny, rozrywkowy. Nie wiem czy tak faktycznie jest ale jeśli tak mówią to znaczy, iż musi coś w tym być. Nie jestem kłamcą. Pracuję jako młody fryzjer w salonie piękności. Jestem na stanowisku pomocnika. Dlatego, też weekendy mam zajęte. Jestem osobą godną zaufania.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Osobiście nie znam żadnych błędów oraz bugów na serwerze craftapple.

Czy czytałeś/aś regulamin: Owszem czytałem regulamin wielokrotnie.

Gdzie jest regulamin: Regulamin znajduje się w dziale Ogłoszenia, Nowości z opisem Regulaminy. Znajduje się tam regulamin serwera http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 oraz regulamin forum http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1200

Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak czytałem dział ekipa. Są tam wypisani Administarorzy, Niżsi Administratorzy, tak zwani ViceAdministratorami, Moderatorzy oraz CzatModeratorzy.

Gdzie jest podstrona ekipa: Podstrona ekipa mieści się w dziale Serwer mc.craftapple.pl oraz Forum gdzie nosi on nazwę Rekrutacja i ekipa. Ekipa serwera craftapple.pl | Lista osób obecnych w ekipie http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410

Jakie obowiązki ma CzatModerator: Gracz z rangą CzatModeratora ma następujące obowiązki: Pomagać graczom, ogarniać czat na serwerze, wypowiadać się na forum, zgłaszać wszelkie problemy dla ViceAdmnia lub Administratora.

Reklama
  2. Fri

Fri Użytkownik

Docenione treści:
    2
    przynajmniej mogłeś wspomnieć ze wraz z 1.8 doszło parenaście bugów :p

3. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Ładne podanie, na serverze Cię widzę, pomagasz. Jestem na tak :) ale bugów troche doszło ^^

4. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Wzorzec! Udziela się na serwerze, nie zostaje wyrzucany, nie przeklina itp. 100% na tak :)

5. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Podanie fajne ,estetyczne ,spójne wszystko ok, widać że dużo wysiłku włożyłeś w podanie wypowiadasz się na forum na serwerze również pomagasz graczom Wielkie TAK dla Ciebie
    I tak jak wyżej Bugów jest od 1.8 tyle że ... np. Nie można zjeść Baraniny , jest bug że jak się naciśnie F3 i B jest tak jakby Radar
    i Fri on napisał żę nie zna, to znaczy że są, ale ich niezna

6. __Anastasiaa__

__Anastasiaa__ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Moim zdaniem powinien dostać szansę ;3 Podanie ładne , bez błędne , estetyczne i widać że włożył w nie dużo pracy . Na TAK :)

7. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Chyba tą posadę masz jak w kieszeni tak czuje , ale niech Infiniter zadecyduje

Reklama
  8. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę