Imię: Roman Dokładny nick w grze: pysiaczkowa Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jestem na serwerach 5-6 godzin codziennie. Gram na wszystkich trybach najchętniej na survi i cv Data urodzenia: 17.06.2007 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grać w Minecraft zaczęłam jakoś na jesień na wersji 1.3-1.4. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na serwer Craftapple dołączyłam w sierpniu 2016 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Miałam raz kicka za netykiete oraz mute na 10 min. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic. Wszystko jest tu cudowne Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązkiem Pomocnika jest: -Być aktywnym w grze jak i na forum -Pomagać innym graczom gdy potrzebują pomocy -Zgłaszać problemy do VAdministratora lub Administrator -Wyjaśniać graczom różne rzeczy. Pomocnik posiada takie komendy jak: -/kick - wyrzuca gracza z serwera -/mute - wycisza gracza na określony czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Tak W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw poproszę żeby przenieśli dyskusje na /msg. Jak to nie poskutkuje zaproponuję żeby przenieśli się na ts'a. Jak to nic nie zmieni wysłucham obydwóch stron i postaram się pomóc.Jednak żadne sposoby nie poskutkują użyje dostępnych komend. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: No pewka Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Produkuję zupki które polecam są pyszne. Jestem miłą dziewczynką. Lubię pomagać innym ludziom. Jestem bardzo kulturalną osobą. Gram w mc jak i lola ^^ Określ swoją dyspozycyjność: W godzinach 16-4 jestem najczęściej dostępna.Na weekendy jestem dostępna prawie 24h. Cały czas jestem dostępna na gg Umotywowanie podania: Zupa Romanaaa