MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pysiaczkowa

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Pysiaczkowa, 12 Czerwiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pysiaczkowa

Pysiaczkowa Ta której nikt nie lubi

Docenione treści:
    11
    Imię: Roman
    Dokładny nick w grze: pysiaczkowa
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jestem na serwerach 5-6 godzin codziennie. Gram na wszystkich trybach najchętniej na survi i cv
    Data urodzenia: 17.06.2007
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grać w Minecraft zaczęłam jakoś na jesień na wersji 1.3-1.4.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na serwer Craftapple dołączyłam w sierpniu 2016 roku.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Miałam raz kicka za netykiete oraz mute na 10 min.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic. Wszystko jest tu cudowne
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązkiem Pomocnika jest:
    -Być aktywnym w grze jak i na forum
    -Pomagać innym graczom gdy potrzebują pomocy
    -Zgłaszać problemy do VAdministratora lub Administrator
    -Wyjaśniać graczom różne rzeczy.

Pomocnik posiada takie komendy jak:
    -/kick - wyrzuca gracza z serwera
    -/mute - wycisza gracza na określony czas.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Tak
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Najpierw poproszę żeby przenieśli dyskusje na /msg. Jak to nie poskutkuje zaproponuję żeby przenieśli się na ts'a. Jak to nic nie zmieni wysłucham obydwóch stron i postaram się pomóc.Jednak żadne sposoby nie poskutkują użyje dostępnych komend.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: No pewka
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Produkuję zupki które polecam są pyszne. Jestem miłą dziewczynką. Lubię pomagać innym ludziom. Jestem bardzo kulturalną osobą. Gram w mc jak i lola ^^
    Określ swoją dyspozycyjność: W godzinach 16-4 jestem najczęściej dostępna.Na weekendy jestem dostępna prawie 24h. Cały czas jestem dostępna na gg
    Umotywowanie podania: Zupa Romanaaa

• Przyjazny Przyjazny x 3
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
    Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę