Czego mi brakuje że nie mogę zostać pomocnikiem ? Jeśli chcecie zobaczyć co było w ostatnim podaniu to proszę bardzo: Wink Lloyd_Garmadon Imięominik Dokładny nick w grze:Lloyd_Garmadon Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:1 godzine przebywam i gram najchętniej na trybie Creative Data urodzenia:10 kwietnia 1998 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja:1.2.5 Data rozpoczęcia: 14.11.2013 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:8.08.2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:2 razy bana dostałem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: (Skopiowane powód:Nic innego się nie działo) Tak kiedyś zostałem WspółZałożycielem na serwerze mojego kolegi ale niestety miałem nie szczęście kolega nie chce mnie już jako WspółZałożyciel i woli aby Vice Admin zaawansował na współzałożyciela Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Jak będzie następna edycja pomyśle smile Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) KOMENDY: /kick (Nick Gracza) (Powód) Np /kick Lloyd_Garmadon Netykieta /mute (Nick Gracza) (Czas Wyciszenia) Np /mute Lloyd_Garmadon 10 min Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemonieważ lubie pomagać graczą od chwili gdy napisałem poprzednie podanie (Staram się być miły smile ) tak jak i samym Administratorom! Zostałem na jednym serwerze pomocnikiem i bardzo lubie pomagać administratorom nawet wiem jak łatwo pomagać W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak, Posiadam Opisz swoją osobę: (nic się nie zmieniło oprócz że lubie inny sport więc skopiowane)Jestem Dominik mieszkam w Poznaniu stałem się miłą osobą gdy zauważyłem komentarze pod poprzednim podaniem więc postanowiłem się zmienić na dobre nie mam żadnego talentu mój ulubiony przedmiot w szkole jest Informatyka i Język Angielski mój ulubiony sport Boks mam zwierze domowe czyli psa kocham go bardzo tak jak moją rodzine to wszystko Określ swoją dyspozycyjność:Mogę zawsze z każdym graczem dobrze się dogadać posiadam Skype być może będę miał gadu-gadu Team Speaka nie będę miał bo nie lubię rozmawiać w grupach Umotywowanie podania: Chciałbym pomóc ekipie w utrzymaniu serwera, Aby na serwerze nie było wulgarnych graczy, W pilnowaniu Chatu Postarałem się być miły i myśle że administratorzy zauważyli jak staram się i zwracam uwagi graczą chociaż że gracze niektórzy mówią Morda taki jeden gracz do mnie powiedział jak na czerwono napisałem (Nicku tego gracza nie pamiętam) Netykieta! a ten gracz Morda i przepraszam za to ale naprawdę to było więc Dobranoc! Czego mi brakuje?
Czego brakuje? 1. Cierpliwości 2. Pojęcia o tym, co masz tam właściwie napisać 3. Sensu w zachowaniu 4. Oryginalności 5. Szczerości 6. Ciągnąć dalej?
Weź zmień avek, bo pokazuje twój prawdziwy "wiek". Czy osoba mająca 18 lat posiada avatar z FNAF? Powiem Ci jedno; Nie kłam
Polaczekk, nie tyle avatar, co zachowanie. Zdarzało mi się widzieć (rzadko, ale jednak) osoby "starsze" mające tego typu avatary.
Przede wszystkim brakuje Ci szeroko rozumianego Ogarnięcia Się. Pamiętaj, że Administracja czasami przebywa na serwerze na swoich multikontach. I doskonale widzi, kto kiedy jak się zachowuje. Jak dla mnie w tym roku nie masz co pisać Podań o Pomocnika.