MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Pytanie/Prośba]Działka Creative

Discussion in 'Pytania i Problemy' started by Pittol, 14 July 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pittol

Pittol Użytkownik

Witam. Mam małą prośbę, domyślam się że na serwerze jest WorldEdit, tylko że dostęp mają do niego administratorzy i tu sprawa, czy możliwe jest by któryś usunął całą moją działkę pod ziemią? Chciałbym zbudować pod działką coś większego, pewien projekt, lecz niszczenie całego dirtu pod spodem zajęło by kilka dobrych godzin. Z góry dzięki, jeśli jest to możliwe to moja działka /p h Pittol.

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Pewnie ktoś znajdzie czas, bo Administracja CraftApple jest bardzo uczynna. Ale jakby jednak Ci się bardzo spieszylo, a Administracja mijala się z Tobą to mam dla Ciebie super rozwiazania.
    1. Wołasz kolegów i kopiecie razem. Oczywiście zakletymi diamentowymi łopatami.
    2. Budujesz piramidę z MagicznąLatarnią, ustawiasz w niej efekt Pośpiech II i kopiąc diamentową łopatą z wydajność V (koniecznie taka z takim zakleciem ). I masz skopane w 15 min.

Sposoby można połączyć: )

3. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Ja bym dorzuciła jeszcze trzeci punkt:

1. Cieszyć się, że to tylko dirt. :)

4. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Przypominam, że chodzi mu o działkę na trybie Creative :)

5. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Z tego co wiem na serwer Creative ma być wprowadzona opcja z siekierką (czyli będzie można setować) Informacja jest z bardzo dobre źródła, lecz termin wykonania tej opcji jest nie znany :/ Ostatnio dużo się działo z serwerem Cv, więc najpierw trzeba rozwiązać problemy, które powstały i spróbować je naprawić. Osobiście polecam pomysł ThreeEyedMaster :) No i oczywiście ciesz się tym, że to tylko dirt :D

6. Pittol

Pittol Użytkownik

Właśnie też słyszałem że mają wprowadzić ale również nie wiem kiedy, więc jakby ktoś z administracji był tak miły i zrobił ten piękny uczynek dla mnie, będę bardzo wdzięczny :) Chyba że WE nie ma również dla administracji, wtedy post do zamknięcia.

7. MC2

MC2 Użytkownik

Podłączam się pod prośbę kolegi :D o usunięcie całej ziemi pod moją działką.

Reklama
  8. Dakota

Dakota Użytkownik

Uuuu, lenistwo? Czy wygodnictwo? W łapkę łopatkę i do roboty :)

9. Pittol

Pittol Użytkownik

Wykopywanie terenu 64x64x~64 to nie jest coś na co bym chciał spędzić cały dzień :D A dla admina, dwa ruchy toporkiem, jedna komenda i zrobione :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page