Imię: Radek Dokładny nick w grze: Radzio_PL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam dziennie od 2 godz do 4 godz. Najchętniej przebywam na creative. Data urodzenia: 24 lipiec 2004r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2013 rok. Nie pamiętam wersji. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: grudzień 2014 rok. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic nie chciałbym zmieniać. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagać graczom w ich problemach i łagodzić konflikty. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać wszystkim którzy tego potrzebują. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Postaram się przywrócić ich do porządku a jak to nie pomoże użyję komend Pomocnika. Opisz swoją osobę: Jestem kulturalny. Jestem cierpliwy i zawsze dążę do celu.Jestem miły i słucham tych którzy mają problemy. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjny, słucham się i zawsze zrobię to co do mnie należy. Umotywowanie podania: Mam nadzieję że zostanę Pomocnikiem ponieważ chciałbym pomóc dla tego serwera.
Nie udzielasz się na forum. Jedyny post na tym forum to twoje podanie... Nie wdidzialem Cie na Creative na czacie, moze pare razy byles na /list. Cóż... Całe podanie jest ok, ale odemnie niestety szansy nie dostałeś. Życzę Ci powodzenia. Twoje podanie jest motywujace itd. ,ale nie widze Cie na Creative, a przebywam tam duzo Powodzenia!
minusy - 1. podanie za krótkie 2. nie widuje cię na forum może czasami 3. nie widzę cie na creative albo gdzie indziej dlatego nie wieże że byś pomagał 4. podanie to twój jedyny post plusy + 1. podanie ładnie napisane 2. wiesz co robić jedno głośnie na NIE Powodzenia za miesiąc
Jestem na NIE Plusy: - doświadczenie w mc - długo grasz na CA - nie byłeś karany Minusy: - jest trochę błędów ortograficznych - nie znasz uprawnień i obowiązków Pomocnika - w punkcie "Opisz swoją osobę" miałeś napisać pięć długich zdań