Imię:Witek Dokładny nick w grze:RainbowKek Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:spędzam do 5 godzin najchętniej na creative Data urodzenia:26.01.1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:7.11.2009 1.8 beta Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: u mnie :24.10.2015 ale u graca PsiManiakPL grałem w domu na kompie Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: ustanienia cenzury np. przek.leństwo aby coś w tym stylu mogło być również cenzurowane Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: aby pomóc administracji, moderatorom w pracy np. przy czacie W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: uważam, że na to mógłbym porozmawiać z osobami z konfliktu Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Witek mam 16 lat rocznikowo już 17. Chodzę do 2 liceum, moje zainteresowania to sport, język francuski, angielski.Po szkole gram na kompie często w Transformice i Portal2 potem idę na Minecrafta i gram zazwyczaj na swoim świecie na creative jak skończe coś budować to idę na serwer o nazwie Craft Apple.Na serwerze bawie się na creative np. w wojsko czy więzienie z innymi graczami, często jak dodam kogoś do działki to niszczy mi trochę budowli, wtedy daje /p deny <nick> po czym rozmawiam na /msg <nick>.Mieszkam w Zabrzu, gram też na lanie z kolegami w domu ale czasem.Dokładnie trenuje jeszcze ajkido i basen z kolegami gram czasem w piłke nożną , ale zazwyczaj wolą grać w minecraft albo przez internet.Na serwerze Craft Apple gram z graczem PsiManiakPL. Określ swoją dyspozycyjność: jestem gotowy na pełnienie wszystkich swoich obowiązków dzieląc na nie czas.Jestem do dyspozycji w godz. (zwykle) 13:50-15:00. Umotywowanie podania: dość długo to pisałem zostawiałem komputer włączony i na 2 razy długo. Proszę o popatrzenie na to ze strony pozytywnej jako to moje pierwsze podanie. Pozdrawiam Administracje oraz resztę ekipy i innych graczy Witek
Widywałem cię na creative, niestety nie pomagałeś, podanie jest nieczytelne. Ważne, że przynajmniej rozpisałeś w punkcie Opisz swoją osobę. Nie jestem pewien co do twojego wieku, ale nie będę się o to czepiał. No i jeszcze Umotywowanie. Nie podoba mi się ono zbytnio. Jestem na nie, ale życzę ci powodzenia.
Z wymienionych niżej przyczyn jestem na nie. ||Samo Podanie|| Podanie moim zdaniem brzydkie, pisane góra piętnaście minut, trudno się je czyta wszystko się ze sobą zlewa. ||Aktywność na forum|| Zerowa aktywność na forum. ||Serwer|| Jeszcze nigdy nie widziałam Cie na żadnym z serwerów, oczywiście nie twierdzę, że kłamiesz z czasem gry tutaj, możliwe jest, że się mijamy. ||Dodatkowe uwagi|| * Zły prefix * Obowiązki pomocnika skopiowane z poradnika * Podanie nie kompletne, brak odpowiedzi na pytanie jakie uprawnienia ma pomocnik. * O ile dobrze pamiętam w roku 2009 nie było jeszcze wersji 1.8, ale nie jestem pewna. * Podanie jak na 16 lat bardzo słabe. * Zdania nie są spójne, ich stylistyka rzuca się w oczy już chyba 12 latek potrafi lepiej sformułować zdania. ||Opinia końcowa|| Moim zdaniem powinieneś zacząć intensywniej grać, zacząć udzielać się na forum, poznać graczy, i oczywiście zacząć pomagać, a dopiero potem składać podanie na pomocnika. Pozdrawiam Weeby
Jestem na Nie, ponieważ: -> Nie widzę Cię często na serwerze, a jak już jesteś to w ogóle nie pomagasz, -> Brak aktywności na forum jak i w grze, -> Kłamstwo z wiekiem, dlaczego tak sądzę? A no dlatego, że Podanie jest brzydkie wręcz, zdania rozpoczęte małymi literami, skróty słowne, ortografia na bardzo niskim poziomie, stylistyka Podania jest tragiczna,
A więc takie jest moje zdanie na ten temat + PLUSY + - Doświadczenie z minecraft - Nie miałeś bana - Dużo czasu jesteś w stanie poświęcić na serwer = NEUTRALNE = - Chyba nie masz tylu lat ile podałeś - MINUSY - - Podanie brzydkie i nieestetyczne [ciężko się je czyta] - Nie jesteś aktywny na forum [ważne w roli pomocnika] - Nie podałeś komend pomocnika - Nie widziałem Cię na serwerze - Nie pomagasz - Zła budowa zdań - Błędy interpunkcyjne, ortograficzne i literówki - Zły prefix [align=center]|| PODSUMOWANIE || [/align] Myślę, że nie muszę się za bardzo rozpisywać, ponieważ podanie mówi samo za siebie [ 8 Minusów, 1 Neutral i 3 Plusy]. Powinieneś się jeszcze dużo nauczyć. Spróbuj ponownie za miesiąc. NIESTETY JESTEM NA NIE To jest wyłącznie moje zdanie.