Chciałbym zgłosić propozycje. Na forum założyć dział "Reklama",w którym użytkownicy mogliby reklamować swoje serwery np. Na niektórych serwerach za zrobienie kilkunastu reklam na różnych forach dostaje się unbana. W tym dziale można przypiąć wątek ,w którym znajdował by się plugin na reklamę tego serwera. Jeśli pomysł zostanie odrzucony proszę kogoś o zrobienie takiego pluginu w celu reklamowaniu serwera Craftapple. Często siedzę na różnych forach w których mógłbym reklamować ten serwer Myślę że jest to bardzo dobry pomysł i może przynieść korzyści na serwerze Pozdrawiam, SlepY
to tak jakby nie banować graczy na czacie za reklamę jak masz sklep to wystawisz w nim reklamę sklepu obok ?
Grał ktoś z was kiedyś w cs?? Tam dzięki temu działowi rozwija się serwerownia. Ale jeśli nie chcecie takiej zmiany to chociaż niech ktoś zrobi taki plugin (Ja mam już zlecenia na inne serwery więc odpoadam mam ich dość) to sam z ponad 150 graczy będę dążył do rozwijania tego serwera bo widzę ,że innym nie zależy. Pozdrawiam, SlepY
No właśnie jak by ktoś zrobił chociaż takie coś, żeby każdy mógł ten serwer reklamować i tym samym przybywali by nowi gracze, a na pewno niektórzy z nich na pewno kupili by SVipa... Więc nadal uważacie że się nie opłaca???