Witam , z tej strony Dino i Otwieram rekrutacje do II edycji 2 zamków ! Jeśli ktoś nie wiem o co chodzi to jest walka pomiędzy 2 zamkami ( drużyna Blue i Red) wszystko będzie niebawem w regulaminie. Jeśli chcesz się zgłosić do 2 zamków , napisz pod postem ,,jestem na tak". Regulamin wkrótce !
Jestem na tak Moi koledzy koksumaciej1 koksdaniel12 też są chętni na 2 zamki. Piszę za nich bo nie mają jeszcze konta na forum.
Dinoszek ty spamujesz i zarabiasz sobie na Senior Membera po co cały czas tak piszesz. [hr] Edit: Sory Membera
Bo to jest mój dział i mówię wszystkim ile już jest graczy. [hr] Poza tym jak chcesz o tym pisać to nie tu , tu jest rekrutacja, nie pogadanki. Jak chcesz to się zapisz , będziesz w przeciwnej drużynie
Ok Witaj w II zamkach [hr] Zamykam Rekrutację , składy wyglądają następująco: Blue: Dinoszek,BrZ,Colin,Lg,Bobikowski,Dell Red: Roker1,Larsonpl,koksumaciej1,koksdaniel1,Herobrine. Ci którzy nie zdarzyli , nie mają się czego martwić Pisać do szefów drużyn , szef Blue: Dinoszek , szef Red: druzyna red niech ustali [hr] Jeśli komuś składy nie pasują , prosze do mnie pisać.
Hero , na serwerze szukaj , mozesz miec nawet 10 osob ., ale u nas zostaje 6 no chyba ze Florine dojdzie
Dobra ja z tych 2 zamków odchodzę nie mam ochoty na takie zabawy wole sobie normalnie zabijać graczy no cóż ja poradzę nie chce mi się i tyle
szkoda ;/ [hr] Proponuje żeby Bobikowski i Lg Poszli do drugiej druzyny ze wzgledu na problemy z czlonkami w druzynie Red. I bobi po opuszczeniu blue przejmie wladze w red. I bedzie mogl dobrac kazdego kogo spotka do druzyny red
Zmiana składów !: Blue: Dinoszek brz Colin Dell i moze Florine red: Bobikowski lg larsonpl roker ( i se jeszcze kogos dobiora