Dokładny nick w grze: VicxuSeK Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Oczywiście jak większość graczy mam teraz szkołę, ale to nie zmienia faktu, że na serwerze siedzę 4h dziennie przez cały tydzień. Ile masz lat: Mam 16 lat. Jak długo grasz w minecraft: Od czterech lat. Jak długo grasz na serwerze craftapple: Gram na tym serwerze 3 miesiące i od trzech miesięcy nie grałem na żadnym innym serwerze oprócz CraftApple, ponieważ jest bardzo wciągający Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak, ponieważ na samym początku podawałem koleżance IP TeamSpeaka innego, ponieważ nie przeczytałem wtedy regulaminu i nie zauważyłem, że CraftApple ma swój własny serwer TeamSpeaka Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem Moderatorem na innym serwerze, który niestety poległ :/ Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Oczywiście. Jest to /kick nick <powód> Dlaczego ty: Ponieważ, lubię siedzieć w godzinach 20-24 gdzie czasami niema nikogo od pilnowania czatu a po 3 miesiącach gry zauważyłem, że w tych godzinach gracze potrafią być nieznośni w stosunku do siebie Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Krystian. Mieszkam w województwie podkarpackim, a dokładniej w Przemyślu. Uprawiam różnorakie sporty, ale najbardziej jestem zainteresowany kierunkiem informatycznym. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak. Zauważyłem, że można przechodzić koniem przez ściany lub drzwi Czy czytałeś/aś regulamin: Tak. Nie składałbym podania nie czytając go Gdzie jest regulamin: Jest zawarty w tym linku: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Oczywiście. Gdzie jest podstrona ekipa: Tutaj: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 Jakie obowiązki ma CzatModerator: CzatModerator powinien utrzymywać porządek na czacie i hamować zapędy graczy. W razie problemów zgłaszać do wyższych instancji na forum
Ogarnięty gościu, pomocny, miły, myślę że można mu podarować wpadkę z tym ts'm. podanie jest przejrzyste, bez błędów ortograficznych. Widzę go na serverze w godzinach wieczornych. Przebywa na naszym ts. Zna odpowiedzi na wiele pytań i pomaga nowym graczom. Jestem na duże TAK
Sorry Jestem Na Nie. 1. Nie widziałem cię na serwie jeszcze 2. Mało udzielasz się na forum adsone mam więcej postów niż ty
Możesz mieć więcej postów niż ja, ale przypatrz się jak będziesz grał bo kto jak kto ale on jest często wczoraj siedzieliśmy razem do 1h i często jest na serverze
Tak fajnie helo, że gadaliśmy na tsie dużo razy z np. marcinem_wdr i nawet pamiętam jak robiłeś filmik z pierwszego eventu na /warp event. Szkoda, że twoja pamięć jest taka krótkotrwała
ja wiem że mam pamięć krótką teraz cię pamiętam no dobra jestem na tak. [hr] adsone spokojnie nie denerwuj się
Ja pierwszy raz nick widzę, także nie wiem czy się tak udzielasz na czacie, bo przeważnie w godzinach 20-23 jestem codziennie Trfr11 to nie jest rekrutacja na TS Moderatora, więc to, że często jest na TS to słaby arugment. Jestem na nie. /btw Adsone Ty na tak bo jest z Przemyśla?
Jestem na NIE, powód: 1. Też jestem w godzinach wieczornych na forum a widziałem cię może 3 razy. 2. Na forum nigdy cie nie widziałem. 3. Tak jak Kshycho powiedział, to nie jest rekrutacja na TS moderatora .
reconnect widziałeś mnie 3 razy na forum a pod spodem że na forum nie widziałeś mnie nigdy? przemyślana wypowiedź
nie to że jest z Przemyśla nic tu do rzeczy nie ma, wiem że jest ogarnięty pomaga graczom chociaż niekonieczne na głównym czacie i to trzebaby było zmienić ale pozatym to spoko koleś
Ts serwera jest pokazywany na spawn na stronie itp itd.. Nie wydaje mi sie zeby sie nadawal. Na wstepie na nie.
Ja się wstrzymam z odpowiedzią ... ;-; Podanie ładne i wgl .. Ale nie widziałam cię na tym serwie ani razu >.<