Dokładny nick w grze: marcin_wdr Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Spokojnie 6 godzin dziennie, zaś w weekendy nawet do 10h. Ile masz lat: 16 Jak długo grasz w minecraft: Ponad 4 lata. Jak długo grasz na serwerze craftapple: 2 miesiące Kto jest adminem: Administratorem serwera jest XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem i myślę, że sprawowałem się bardzo dobrze. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick powod Dlaczego ty: Ponieważ spędzam naprawde dużo czasu na serwerze, tym bardziej nocą jak i ogarniam serwer, a pracę wykonuję zawsze sumiennie i do końca. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem osobą inteligętną, potrafie dotrzymać porządku oraz postawić kogoś do pionu. Nie toreluję braku kultury oraz nie szanowania innych. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze: Owszem, spamowanie na czacie w celu otrzymania kicka który nie grozi utratą życia postaci. Czy czytałeś/aś regulamin: Czytałem nawet dwukrotnie. Gdzie jest regulamin: Regulamin znajdę w dziale ''Regulaminy'' Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Czytałem. Gdzie jest podstrona ekipa: W dziale ''Rekrutacja i Ekipa'' Jakie obowiązki ma CzatModerator: Ogarniać czat, zgłaszać usterki do Administratora lub ViceAdmina, pomagać graczom, odwiedzać forum i wypowiadać się na nim.
Jestem na Nie, Kiedyś widziałem jak dostał bana, i Inny gracz mu musiał kupić Unbana za koxy, i Dostaje Kicki za Przeklinanie, Więc NIE
Nie rozumiem jaki sens widzisz w pisaniu trzeciego podania pod rząd. Wiadomo, że Administrator zaraz je odrzuci. Głębszą opinię wydaną przeze mnie można uzyskać w pierwszym twoim podaniu. A odpowiedź brzmi NIE.