Dokładny nick w grze: Dahaka Ile masz lat: 15 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej na Craftapple na serwerze też Czy kiedykolwiek byłeś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem kickowany i też nie byłem nigdy banowany Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Ludzi którzy piszą o seksie gdy nikogo z Administratorów,Moderatorów,Pomocników. Gdy patrzyłem na taką rozmowę chciałem ich zkickować ale nie byłem pomocnikiem ani moderatorem a wtedy nie było nikogo oprócz tylko graczy. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik powinien pomagać moderatorom przy czacie, zgłaszać wszekie usterki/problemy Administracji, pomagać graczom i wyjaśniać im działanie komend, uczestniczyć w życiu serwera lub forum, być dyspozycyjnym, pomocnik ma także do dyspozycji dwie dodatkowe komendy: /kick = wyrzuca gracza z serwera /mute = wyciszenie gracza na określony czas. Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem : Bo Nie lubię ludzi którzy czasem piszą wulgaryzmy i o seksie np Dobry to był seks może jeszcze raz itp bo wtedy nie ma pomocników nikogo kto mógłby mutować ani kickować. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Próbował bym złagodzić wszelkie kłótnie i strzelanie z dragon lora 8)p pomógł bym im bo dużo gram na tym serwerze a gdyby się nie złagodziło to bym zkickował bym . Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam tą umiejętność, bo już z wieloma ludźmi współpracowałem, a oni nie mieli nic przeciwko. Opisz swoją osobę: Jestem śmieszkiem klasowym bardzo jestem wesoły lubię się śmiać z kolegami ciągle to robię gdy mam być poważny to nie mogę zachować bo muszę coś wypalić śmiesznego potrafię złagodzić kłótnie gdy ktoś się bije albo przezywa . Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyzpozycyjny Mam na różne sprawy dużo czasu na mniej ważne sprawy i te mniej interesujące długo gram na tym serwerze gdy nie ma ludzi to wychodzę z serwera. :] Umotywowanie podania: Mam dużo czasu jak administracja da mi coś do zrobienia to to zrobię bo jestem swój chłop 8)p
Duplikat!! Odpowiedź na temat podania interesanta: http://craftapple.pl/forum/thread-10114-post-66630.html#pid66630