Dokładny nick w grze: Wiecusss Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Jestem codziennie . Ile masz lat:28 grudnia kończę 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: survival Jak długo grasz w minecraft: od beta 1.6.4 Jak długo grasz na Craftapple.pl: 5-6 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Jeden raz ale to za buga . Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak, prowadziłam własny server z kolegą 20 slotowy oraz na bardzo cecnionym serverze miałam range Milicjant ale niestety koszty przewyższały mój budżet ponieważ co miesiąc było trzeba robic przelew w wysokości 55zl Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick Dlaczego ty: Jestem bardzo ogarnięta nie robię błędów językowych ,codziennie jestem na serverze . Opisz siebie w kilku długich zdaniach:A więc nazywam się Wiktoria Daria , chodzę do 3 gimnazjum co roku zdaję z paskiem raz zdałam z wyróżnieniem , interesuje się motoryzacją dziwne jak na dziewczynę ale cóż lubie czytać książki najczęściej o vampirachh mój ulubione przedmioty szkolne to Biologia oraz Chemia co roku miała 5-6 teraz trochę gorzej :C . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: przechodzenie koniem przez drzwi, bicie przez szkło , przez kule enderu mozna wejsc gdzie sie chce . Czy czytałeś/aś regulamin:tak Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Wymień kilku członków ekipy: XinfiniterX, Wioletta adsone, kschycho MrAstar, Waldemar, Peral, XBlowUpX Phantom_Screw, Puma_Poland, _Anastasiaa_, pat277 RaddiPL Jakie obowiązki ma CzatModerator: pilnowanie czatu , wypowiadać się na forum, odpowiadać na pytania graczy, zgłaszać błędy i bugi na serwerze wyższej administracji , ktoś z administracji łamie regulamin to również trzeba zgłosić "GŁOWIE SERVERA " :*
Podanie oczojeb*** lecz bardzo fajne. Na serwerze jest ogarnięta. Nie widzę żadnych błędów. Jestem na T-A-K. Pozdrawiam pat277 !