Imięante Dokładny nick w grzeanteEmo Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:4-5H Data urodzenia:9.10.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:19.01.17, Minecraft 1.11.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:19.01.17 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Raczej nie, aczkolwiek tak mi sie wydaje Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nie licząc ciągłych lagów na Sky wars to w sumie nic Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikokładnie nie wiem..... Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ, chce zobaczyć jak to jest być kimś ważniejszym niż tylko graczem który nie grał już chyba 4 lata W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Kickiem z napisem "Zanim wejdziesz na serwer, ochłoń troche" Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak, jestem bardzo przyjazny i łatwo dogadam sie z każdym Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem bardzo miły dla innych. Zawsze chciałem być kimś ważniejszym. Chodze do 6 Klasy. Jestem wolny (jakby co). Jestemm humorystycznym śmieszkiem. Żeby napisać to podanie chyba 3 razy pytałem sie Ladavi o coś, bo mam troche tremy. Określ swoją dyspozycyjność:Jestem bardzo pomocny, lubie pomagać Umotywowanie podania:W sumie pisze to przez Ladavi bo napisał mi /msg że jak coś to mam pisać podanie Z poważaniem Dante.S[/color]
Tu wymienie wszystkie moje zastrzeżenia. NEUTRAL PLUS MINUS ☛ Prefiks ☛ Wiek taki, no raczej nie sądze ☛ Krótki staż ☛ Aktywność na forum szkoda gadać ☛ Brak znajomości komend i obowiązków ☛ Na serio tak rozwiążesz problem? iks de ☛ Przez umotywowanie podania idę zjeść sernik Oj bym zapomniał Zapomnij o tym na nie
To lecimy z oceną. Wzór podania na pomocnika znajdziesz tutaj -> http://craftapple.pl/forum/thread-11.html Sprawdź dwa razy czy przekopiowałeś cały wzór. Tytuł podania powinien wyglądać w następujący sposób Podanie-[NICK] np. Podanie - xXSoniaXx A gdzie są wypisane serwery? Oczywiście chodzi o serwery CraftappleNetwork takie jak survival, creative, skyblock itp. Mały staż, nie tylko u nas na serwerze, nawet na całym minecraft. Jak można nie kojarzyć czy było się karanym kiedykolwiek? W tym punkcie raczej chodzi o zmiany, które byłbyś w stanie wprowadzić jako pomocnik. No proszę, chcesz być Pomocnikiem a nawet nie poszukałeś tego na forum? -> http://craftapple.pl/forum/thread-2269.html Tutaj po pierwsze pomocnik to zwykły gracz, który ma pilnować porządku na czacie. Do rozwiązywania konfliktów nie służy kick, a co jeżeli gracze w żaden sposób nie naruszą regulaminu? Przemyśl czy na pewno chcesz być pomocnikiem? Pomocnik to nie tylko prefix, to jest ciężka praca na serwerze. Pograj trochę, daj się poznać graczom, udzielaj się i na forum i na grze. Spróbuj za miesiąc. Radzę się oczywiście zapoznać z regulaminem. Podanie odrzucone.