MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

rekrutacja

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika alex7891011, 26 Kwiecień 2017.

?

Znasz mnie?

1. znam cię

4 głos(ów)
    36,4%
  2. trochę cię znam

1 głos(ów)
    9,1%
  3. nie znam cię

6 głos(ów)
    54,5%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alex7891011

alex7891011 Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Imię: Aleks

Dokładny nick w grze:alex7891011.

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:najchętniej na skyblocku okoła 5-6 godz.

Data urodzenia:2005.08.2017

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczołem grać w 2010 w wersji chyba 1.5.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na przepięknym CA zaczołem grać 6 miesięcy temu.

Czy kiedykolwiek byłeś karany/a na serwerze gry lub forum: No niestety na skyblocku otrzymałem muta za netykietę ale na forum nie dostałem nic.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: CA jest tak pięknę że nie trzeba go zmieniać.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    OBOWIĄZKI POMOCNIKA:
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Komendy Pomocnika:
    /kick nick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick <czas> - np. 24h, 10min, 7day

Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: ponieważ gdy nie ma rapstaka to ludzi przeklinają kłócą się i inne głupstwa robią.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:poprostu napiszę do ludzi na /msg i poproszę że by się zaprzyjaźnili lub pogodzili inaczej dam im kicka.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi?: Tak posiadam.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem miły przyjazny i koleżeński.Nie lubię się denerwować i nudzić się.Nie mam przyjaciół:confused: ale może teraz znajdę.Mam pieska rasy rottweilera o imieniu JJ lubię go a on mnie bardzo się z ni długo bawię.Mam 11 lat nazywam się Aleksander.

Określ swoją dyspozycyjność:Można mnie spotkać od pon.-pt. od godziny 14-18 albo od 15-17.

Umotywowanie podania: ponieważ można mi zaufać. pomagam innym ,lubię CA poprustu gra na tym serwerze to zaszczyt.Myślę żę mi się uda bo tak chciałbym być pomocnikiem ale na 100% nim nie zostanę.

PS. mam błędy ponieważ jestem ze śląska i nie których słów nie znam.
    :D

Reklama
  2. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Podanie jest fatalne wygląda jak tęcza, do spalenia albo usuń kolorki i daj tylko 1 albo 2 będzie ładniejsze i milsze do czytania.
    Poza tym widać, że się starałeś pisząc to podanie pomimo twojego młodego wieku. Opinii na temat czy masz zostać pomocnikiem nie wyrażę bo sam gram bardzo mało na skyblocku. Neutral

ps. popraw te kolorki

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj Alex
    Ocena:
    - Nie widziałem jak pomagasz
    - Mała aktywność na forum
    - Podanie nieestetyczne
    - Miły
    - Ostatnio próbowałeś oszukać administracje robiąc multi konta
    Cytat:
    Data urodzenia:2005.08.2017
    Co????

4. Eijei

Eijei Gracz Kindred

Docenione treści:
    11
    Jestem na Nie

5. Maciek5369

Maciek5369 Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Nie odczekałeś miesiąca na napisanie kolejnego podania. W podaniu są błędy np. z data urodzenia. Nie pomagasz na serwerze. nigdy nie widziałem jak pomagasz. Wiem tylko to że ty pytałeś innych o coś lub chciałeś pomocy, ale nie chciałeś komuś pomóc. Więc jestem na wielkie NIE !

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę