Imię: Jakub Dokładny nick w grze: L1w0 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4 godz. w dni wolne, a w dni robocze 1-2 godz. Najchętniej na OpenCreative i skyblock. Data urodzenia: 2 marca 2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015-2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Raz, ale był to tempban Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na pewno kulturę na chat-ie publicznym Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: komendy /kick oraz /mute Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Dlatego, że ekipa nie wchodzi o takich godzinach jak 6:30 albo 10:00 W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Dam ostrzeżenie, jeśli to nie zadziała to kicka, ale jeśli kick też nie zadziała to muta na 24 godziny (zależy jaki będzie konflikt) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jasne! Robię różne gry i zabawy oraz pomagam budować fajne domy itp. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. W miarę umięśniony. Jasne włosy i oliwkowa cera. Piwne piękne oczy . Bardzo wysportowany. Pomocny oraz twardy charakter, który zawsze dąży do celu. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwość komunikacji z innymi oraz budowanie różnych fajnych rzeczy jakie tylko zapragniesz. Określ swoją dyspozycyjność: Gdy mam czas wolny to na pewno pomogę, lecz gdy nie mam dostępu do internetu i komputera to mogę pomóc tylko na forum craftapple.pl Umotywowanie podania: Serwer mc.craftapple.pl ma bardzo dobre pluginy oraz ludzi w ekipie. Nie widziałem lepszego serwera niż ten na najnowsze wersje minecrafta. Bardzo go lubię i chcę mu pomóc.
-Zerowa aktywność na forum. -Podanie mało estetyczne. -Byłeś karany. -Podlizywanie się: Umotywowanie podania: Serwer mc.craftapple.pl ma bardzo dobre pluginy oraz ludzi w ekipie. Nie widziałem lepszego serwera niż ten na najnowsze wersje minecrafta. Bardzo go lubię i chcę mu pomóc. Jestem na NIE. Pozdrawiam Ciapsoon! c:
Wybacz, ale od kandydata na stanowisko Pomocnika wymagamy umiejętności czytania ze zrozumieniem. Kandydatura odrzucona.