1. Nick w grze:Juz Nie Gram wiec nicku nie podam 2. Nick oskarżonego:Rotmiszcz 3. Serwer:survival 4. Przybliżona data:9.3.16 5. Dowody: https://youtu.be/j_MVnSeRqrM We filmie widac jak "Rotmiszcz" nagrywal "EnderSmok122" W 0:29-0:31 i 1:17 widac jak je refa i biega czego sie nie da robic w mc vanilla co znaczy ze musi miec jakies dopalacze typu "NoSlowdown" które sa dostepne w programach typu "Huzuni"
Hahahahahah, twoja mściwosc nie zna granic za twoje cheaty gdybyś użył mózgu zamiast tego styropianiu, zwróciłbys uwagę że na kresie masz magiczne lataranie z bonusami... Sorry baby im clear, więc się odp*******
Efekty nie sprawiaja ze nie zwalniasz jak jesz a wiad na filmiku ze jak jesz to piegasz z ta sama predkoscia co biegales jak nie jadles
Powiem Wam tak, Wasze sprzeczki/zatargi przenieście na prywatne konwersację. Nikt nie chce czytać waszych kłótni i obrażania osób trzecich. EDIT: Nie pouczaj mnie co mam robić, dzięki.
Jesteś idiotą i tyle w temacie, za skopiowanie filmu i naruszenie praw autorskich dostaniesz za prawdopdobnie miesiac odpowiednie pismo urzedowe Film możesz sobie usunąć, pismo właśnie wypełniam i jest gotowe wraz z wydrukami wszelkimi na temat filmu, niby błachostka. Ale kara grzywny cię nauczy Pozdrawiam cie serdecznie
Czy kłócenie pomoże wam w czymś? Gra jest po to, by się w niej bawić, spędzić jakoś wolny czas, a nie robiąc z igieł, widły. Na filmie widać rzeczywiście jak Rotmiszcz chodzi i je w tym czasie "koxa", ale ludzie, chce wam się dalej kłócić? Oskarżać się nawzajem i grozić jakimiś pismami, karami grzywny? I co wam to da? Będziecie mieli z tego satysfakcje? Ja was proszę, jeżeli "jaracie" się tą grą tak, to może w nią nie grajcie, tracicie tylko czas na jakieś bzdury. Więcej sobie zdrowia na nerwy stracicie niż to wszystko warta.
Żałosne... Rotmiszcz, takie groźby/zastraszanie są troche dziwne, nie jest to zachowanie odpowiednie, jak na osobe w twoim wieku, gdybyś pomyślał troche dłużej, że nie każdy jest na tyle poinformowany, ale masz rację. Ahmed, można się domyślić, że ty to EnderDragon, ale nie o tym teraz. Kłótnie są żalosne, nie potrzebnie to zaczynałeś, lecz oskarżenie słuszne. Jestem za ttm, aby ukarać warnem tych dwóch graczy, oraz tempban'a dla Rotmiszcza.
ja to ultrasmrod/bandolf a nie enderdragon :/ [hr] a i mam prosbe mozecie skaczyc komentowac to co sie dzieje pomiedzy nami a skupic sie na skardze