Nick w grze: Carlag Nick oskarżonego/oskarżonych: Swiezacek Serwer: Survival Przybliżona data: 11.01.2017r Opis wykroczenia: AimBot/ClickAura Jesteście żałośni Administratorka, która najwidoczniej nic nie wie o minecraft'cie Po pierwsze, Bartek był za mną, więc gdy zadał mi cios poleciałbym w stronę Swiezacka, lecz poleciałem w przeciwną stronę od niego Wątpię, aby Bartek miał wtedy ostrość na mieczu, bo po cząstkach widać jakby walnął mnie ktoś z ostrością Sonia nawet jak byś tam była i tak by to nic nie zmieniło bo z tego co widzę to PvP wgl nie ogarniasz :'D Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=3Y6xgzDEAVM Hejt Już powinien działać
Haha boze xdddd (odnosze sie do tam tej wypowiedzi Sonii xD) Dokładnie tak jak mówi Carlag. Jakby Bartek go walnał to by polecial w strone swiezacka lol xddddd Te bronienie swojego kolegi by nie dostal bana xd. Więc z perspektywy i zmyslenia Sonii to mozna wywnioskowac, że jak gracz od tylu cie walnie to zamiast polecisz w przód to on cie przyciaga xdddd. #SlabiutkaObronaSwojegoKolegiZmc. Odnoszac sie do sytuacji Irona to tam widac golym okiem jk lag a tu to dopiero walnela przemowe obronna xddddd. Niepozdrawiam RR
Link do filmu, nie działa Aimbot ? Kiedy, chyba, że twierdzisz jak Bandolf, że AimBot służy, do przechodzenia przez ściany.
Niewiedziałem że w minecrafcie jest un-odrzut, który działa w przeciwną stronę. xXSoniaXx nie wiem czemu go bronisz ale twoje stanowisko jest bez sensu...