1. Nick w grze: Fiolass 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Craftapple.pl 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 25.11.2017r. Godz. 19:57 5. Opis wykroczenia:Witam!!! Co to do jasnej ciasnej ma być??? Miała być PRZERWA TECHNICZNA do rana 26.11.2017r. a tu dziś jest 27.11.2017r. Godz.18:20 i serwer jeszcze jest nie czyny przecie mi kwiotki usno w Villi i Eustachy z głodu zdechnie kiedy można się spodziewać końca przerwy technicznej???? i Pozdrawiam babcie!!!! 6. Dowody:
Co do Twojej skargi na H@, to nie, że coś się czepiam, ale to jest żałosne. Cierpliwości, w końcu się skończy ta przerwa techniczna, trzeba naprawić błędy itp. Pozdrawiam, Crytal
Co do całego postu, myślę, że to po prostu głupi żart. Powinieneś dostać chociaż warna, bądź po prostu usunąć ten post, który wręcz zaśmieca Forum. Nie nabijaj więcej postów, bo to również jest niezbyt OK. Możesz przecież zedytować wątek.
Na co mi nabijać posty tak tylko robią dzieci chyba żeby się ucieszyć ja po prostu dawno nie grałem i chciałem pograć z kumplem puki mam wolny czas.
Znajdź jakiegoś psa, niech to załatwi. *kaszle* hipokryzja *kaszle raz jeszcze, tak dla zasady* Wątek mówi o WSZYSTKICH serwerach. To prawda, że miała być przez wieczór przerwa czy coś takiego. Ale ja sobie teraz jestem na creative i nie widzę żadnej przerwy. Co to oznacza? Rzucasz fałszywe oskarżenia. Poza tym taki wątek raczej nie pasuje do tego działu. *odlatuje na tęczowych skrzydłach marzeń i kucyków*
Ja to napisałem dla tego ze nikt nie che powiedzieć kiedy będzie koniec tej przerwy a wy się już sracie spoko loko ludzie ja to napisałem do tych co robią tą przerwę!!!