1. Nick w grze: WikWiktorowy120 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Axelus_Gaming, Klaan, MT_Crystal 3. Serwer: OpenCreative 4. Przybliżona data: 23.01.2018 5. Opis wykroczenia: Przekleństwa, nieodpowiednie zachowanie, obrażanie i szerzenie nienawiści wobec innych graczy (między innymi mnie) 6. Dowody:
Pragnę też dodać, że owe osoby najprawdopodobniej nasłał na mnie Degsin_ , gracz którego zbanowano po mojej ostatniej skardze. Smutne, że ktoś nasyła na mnie raki z nienawiści...
Wiktorowy chciałbym ci powiedzieć jak oni się dowiedzieli że dostałem bana to sami przychodzą niemam nic z tym wspólnego.
Jeżeli nie masz z tym nic wspólnego, a tak bardzo cię lubią, to ich powstrzymaj, bo tobie będzie się obrywać
1. Przenieście tą kłótnię na PW 2. Nazywasz kogoś rakami i chcesz, żeby ich zbanowano czy co? Biedne dzieci tracą radość życia przez tą chorobę, a ty wyzywasz kogoś od raków? 3. W regulaminie jest że w tej sprawie należy użyć /ignore <nick>, jak ktoś ci śmieci to /p deny <nick> a jak uprzykrzają ci grę, to mnie zawołać, byłem wtedy i jestem dalej w grze 4. Na jednym screenie widać, że dałem kicka, więc skarga będzie prawdopodobnie odrzucona Pozdrawiam i miłego dnia EDIT: Uważasz, że działają na szkodę serwera i raki są właściwym określeniem? Pokazałeś jaki jesteś, dodatkowo mówiąc że to Degsin ich nasłał, możesz mieć przypuszczenia, ale ja ci nie wierzę. Degsin jest spoko ale nie pozwalam na faworyzację, i przestałem go trochę lubić po tym jak dostał bana z tego powodu EDIT 2: Mogłeś napisać /mail, jeżeli chodzi ci o chwilę kiedy poszedłem na survival
Doprawdy, czy raki to tak niemiłe określenie? Mówię o graczach działających na szkodę serwera, więc co tu do gadania.
I jeszcze dodam, że kick otrzymał tylko 1 gracz, a niektóre screeny pochodzą z chwil gdy nie było cię na serwerze
Dobrze, co było to było Ja tylko czekam na rozpatrzenie skargi, ze względu na to że wspomniani w skardze gracze nie zachowali się odpowiednio Pozdrawiam EDIT: miałem na myśli że to screeny gdy jeszcze nie było cię na serwerze.