Nick w grze: __GaNgStAr__ Nick oskarżonego: BigBlueBob Serwer: Survivalu Przybliżona data: Cos okolo 4 dni temu - 18-12-2015r Dowody: https://vimeo.com/149492895 Niedalo sie w YT wstawic No ale dobra to nie oto tu chodzi Widac jak gracz bije z 6 kratek w pewnym momencie. Widac tez jak gracz nagle zaczyna dziwnie bic z blokow
W którymś momencie widać jak dany gracz bije blokami, widać też, że bije z 5-6 kratek. Według mnie powinien być ban PERM. Przypominam, iż jest to już 3 ban na jego koncie, ale także dany gracz gra na mutlikontach m.in. samson, NiebiescyOnTaur, WarLord i inne. Dziś dostarczę jeszcze Administratorowi serwera dowody w postaci ss na których widać, jak dany gracz się do wszystkiego przyznał, co używa i jakie konta miał na tym serwerze.
Coto ma byc gracz nie dosci ze kazdego wkurza zachowuje sie gorzej od 6 latka caly czas z jego kolega uzywaja wpomagaczy i tu ban na 14 dni on juz mial 3 bany to jest jego 4 powinnien miec perma Ja kiedys mialem perma za pierwszym razem no ale dobra stary regulamin a on juz mial 3 bany Prosze o PERMa dla tego gracz duzo osob strcilo przez niego cenne itemy poniewaz uzywa wspmagaczy
Dostał ode mnie bana na 21 dni. Co oznacza, iż nie pogra już w tej edycji. Wybaczcie Pumie, wrócił po miesięcznej przerwie. Nie ogarnia.