1. Nick w grze: dudek02 2. Nick oskarżonego: Ch4mzQ_ 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 2017-07-26 5. Opis wykroczenia: gracz używa kill aury oraz widzi niewidki 6. Dowody: przepraszam za format
Z tym wróceniem po itymy to żeś dowalił Sam z doświadczenia wiem ,że ten gracz cheaty ma . Dokładnie widać jak ten gracz widzi niewidki .W dodatku ten gracz prosił niedawno o UB ,a dalej urzywa cheatów. Jestem za banem .
Gdzie Wy tam cheaty widzicie .... gracz jest czysty, co do niewidek, istnieje takie podejrzenie, lecz są też tzw particlesy. Jak dla mnie nie wystarczające dowody
Nic tu nie widać... Gracz po prostu może posiadać TxT które ma wielkie bąbelki mikstury niewidzialności lub Gracz ma po prostu dobry wzrok.
Co prawda na nagraniu nic nie widać ale chwilę po zajściu przedstawionym na nagraniu sam zauważyłem że oskarżony ma killaurę gdyż bił mnie bokiem oraz prawdopodobnie posiada X'raya ponieważ od razu po wejściu na arene pobiegł do miejsca gdzie jest ukryta skrzynka z diamentem (gdzie ja się ukryłem) i zaczął mnie bić. Ale co do widzenia niewidek nie mogę się z tym zgodzić gdyż kiedy mnie ścigał udawało mi się wielokrotnie zgubić oskarżonego.
Widzę, że trzeba zacytować pewne rzeczy, bo coraz śmieszniej się tu robi. Do tego nie potrzeba TxT. Uważasz się za eksperta od wspomagaczy, a nawet nie znasz podstaw. #Słabo Nie nasza wina, że nie umiesz się porządnie schować. Wystarczy mieć mózg i można przewidzieć gdzie takie "kłoksy pefałpe" uciekają i się chowają. Po za tym, nie masz dowodów, że on coś posiada. #SłaboX2 Doświadczenia? To zdanie zmieniłbym, bo aż przykro się na to patrzy, a brzmiałoby ono tak: Z bycia frixem dobrze wiem...., itp itp. Lepiej? #SłaboX3 Japierdziu..., nie wiedziałem, że do tego X'raya potrzeba. Cholera! A ja już 3 lata tej skrzynki szukam i dalej nic! Japierdziu... #SłaboX4 [Dodam jeszcze, że to śmieszne, iż ten pan miałby posiadać X'raya, ponieważ dobrze wiemy, iż aktualnie na serwerze panuje "AntyX'ray"] A ja uważam, że _Zielony_ powinien być PaniąAdmin. I co teraz? #SłaboX5 Kurde, ale wniosłeś tym do sprawy. Ulala..., chyba też zacznę się chwalić swoimi zabójstwami pod skargami. #SłaboX6 #SłaboX246793836592716496048271 I właśnie tym akcentem zakończę moją jakże kreatywną wypowiedź pod tym wątkiem. Radzę porozmawiać o zabijaniu niewidek z kimś kto zna się na PvP, np. Swiezacek, Ladavi, JohnRambo. Oni wam wytłumaczą o co chodzi. Pozdrawiam wszystkich specjalistów od wspomagaczy! Ahoj!