1) Nick w grze: Goldmythman 2) Nick oskarżonego: CSWWOLFPL i multikonta. 3) Serwer: Creative. 4) Przybliżona data: 31 grudnia 2015 roku w godzinach 21:00-22:00. 5) Wniosek: Proszę o ban dla tego użytkownika na IP komutera za reklamę filmów. Pamiętajmy, że młodsi użytkownicy (którzy w większości grają na Creative) mogli kliknąć w ten link. Oprócz reklamy składam wniosek o spam, który cały czas w tych godzinach występował. 6) Dowody: Link do ScreenShotu https://i.imgur.com/8lQ90Vu.png
@Goldmythman, Proszę dostosowywać się, do poprawnego wzoru. Zmiana wzoru niema większego sensu, to nie podanie. Owszem, w podaniu było by to bardzo ciekawe dodanie punktu do wzoru, ale no sorry, w skardze to nie zbyt. Ale co do samej treści skargi i jej "przekazania": Oczywiście, jest to naruszenie/złamanie regulaminu. Pozdrawiam. I co ty masz za czat?
@pat277 Drogi osobniku, jeśli ci coś przeszkadza to już nie mój problem. Dodałem ten punkt, gdyż dla mnie punkt "Dowody" służy dla pokazania dowódów a nie pisania w nim celu skargi itp. - dlatego dodałem punkt "Wniosek". Myślę jednak, że lepsza skarga bardziej dokładna niż skarga w ogóle bez opisu. Jeśli kiedyś zauważyłeś niektóre osoby robią w następujący sposób: Wszystkie pola dobrze wypełniają, a w polu "dowody" podają tylko link i tyle. Nie piszą o co chodzi i dlaczego napisali skargę - nie jest to obowiązkowe, ale na pewno nie pomaga ekipie lub administracji. A czat mam magiczny, tak od - tajemniczy... ;] ~ Wiesz, to co tutaj w zastosowanym zdaniu użyłeś nazywa się minimoding'iem. Minimoding jest to udawanie, że tak powiem kogoś z administracji. Za takie coś na pewnym forum o minecraftcie, na którym jestem JuniorModeratorem wystawiłbym ci z miłą chęcią warna za udawanie kogoś kim nie jesteś. POZDRAWIAM! Gold x)