1. Nick w grze: Fenghuang 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: GepardsPl 3. Serwer: (np. survival/creative) Suvival 4. Przybliżona data: 03.02.2018 5. Opis wykroczenia: Od dłuższego czasu mam nieprzyjemność obserwować jak "pomocnik" GepardsPl ignoruje przekleństwa,spam i prośby o pomoc. Nie jest to pierwszy ani zapewne ostatni jego wybryk. Proszę o wyciągnięcie konsekwencji.(najlepiej usunięcia go ze stanowiska pomocnika na które się totalnie nie nadaje..) Jeżeli trzeba wyśle w wiadomości prywatnej logi z tego dnia z godziny od 20:10 do 20:30. Jest wielu świadków zaniedbań GepardsaPl. Na prośbę o interwencje odpowiedział ,ze to jest u danego gracza normalne i grał szczęśliwie dalej. Poprzednie występki darowałem. Od dzisiaj będę wrzucał każdego screena z jego zaniedbań. 6. Dowody: w postaci screena i świadkow
Chwilę przed tą niemiłą sytuacją GepardsPL napisał że ma z/w, gdy wszedł nie był w temacie. Dodatkowo brak wzoru więc skarga do zamknięcia. #edit: wzór jest.
ale przyznaje że masz racje gep nie nadaje sie na pomocnika faworyzuje graczy których lubi i nie daje im kicka jak łamią netykiete
Gepards zawsze jest zw i zawsze jak sie cos dzieje. Jak admin poprosi to wysle mu logi ,ze wcale nie byl zw w danym momencie. Nie pisalbym skargi gdyby nie fakt,ze to juz z 6 albo 7 raz...
Zgadzam się . Od początku mi śmierdział . Pytałem go jak zmienić hasło na PW jak i na GLOBALU i odpowiedzi nie dostałem . Teraz często widzę jak on nic nie robi , często nie reaguje !
Rozumiem, zależy wam żeby GepardsPL dostał degrada, no bo on się dostał a wy nie, no ale nie rozumiem jednego, "CZEMU MACIE TAKI BÓL (czegoś). Na pomocnika trzeba zasłużyć, Gepards zasłużył, wy nie.
DJ , CA upada . Nie widzisz tego ? To tylko zbieg okoliczności że nam się nie udało , jest Twoim kolegą więc go bronisz lecz gracze to dostrzegają . Dziś przez około 20 / 30 min gracz zadawał to samo pytanie a Gepardzik nie potrafił / nie chciał odpowiedzieć
Dużo szumu. Dużo gadania. Zero konkretów popartych dowodami. Nie tędy droga Panowie. Skarga odrzucona. @GepardsPL