1. Nick w grze: leopski 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: GirlGamersPL, LikeThatBoss, MsKornel 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative i Survival 4. Przybliżona data: 24.06.2015 5. Dowody: Z mojego stanowiska chciałbym zgłosić wymienione wyżej osoby, gdyż nie nadają się na pomocników ze względów które za chwilę Wam przedstawię: GirlGamersPL - Jest arogancka, myśli wyłącznie o sobie, zachowuje się jak dziecko którym jest. Nie radzi sobie, ciągle trzeba ją poganiać. Myślę, że sie zupełnie nie nadaje, ponadto zwolnieje jej z rangi da jej ulgę, bo się tylko męczy. LikeThatBoss - Kłamał z wiekiem w podaniu. Tak naprawdę ma 13 lat, zaś w podaniu napisał, że 15. Wystarczy popytać, a sami zobaczycie Poza tym się nie nadaje. MsKornel - Tu już nie muszę mówić, wiele osób pewnie się ucieszy jak go wywalą. Zresztą doszły mnie słuchy, iż nie zależy mu na byciu pomocnikiem, gdyż napisał podanie "Dla jaj" . Ponadto "W dupie mam to, moga mi dać degrada" takie słowa padły jakiś czas temu na ts. Zapewne mnie nikt nie posłucha, ale jestem pewny, że znajdą się osoby, które poprą mnie w tej sprawie Pozdro 600
RE: Skarga GirlGamersPL LikeThatBoss MsKornel Niestety wszystko co napisałeś mija się z prawdą o jakieś 76899877 Kilometrów. + Zero dowodów czyli skarga do kosza PS: Bezsensowne skargi nic nie zdziałają, polecam przepatrzyć dział Skarg i poszukać skarg na ekipę i zastanowić się dlaczego nikt po takiej ilości skarg nie dostał degrada. Przypominam, że na craftapple nie dostaje się degrada za to, że ktoś czasem ma gorszy dzień i zachowuje się lekko arogancko. Tak samo gracze strasznie męczą co z biegiem czasu się nasila (Czekam na komentarz "To po co ci moderator") a po to, że lubię wam pomagać i mam chęć przekazać trochę swojego czasu serwerowi i graczom, ale tak jak każdy inny gracz mam ochotę od czasu do czasu pograć i w ogóle wam nie odpisywać i z wami nie rozmawiać. Polecam sobie znaleźć jakieś zajęcie w grze zamiast pisać bezsensowne skargi które nic nie wnoszą i wytykać błędy na całym serwerze (Odwołuje się do twojego zachowania w grze), a jeśli tak ci się tutaj nie podoba to zapraszam do stworzenia własnego serwera w celu zobaczenia jak trudno jest się zajmować takim czymś i jak trudno takie coś stworzyć od 0.
Niezły stek (bzdur). W sumie też mogę nabruździć jacy to oni nie są tylko dlatego że mogę, tylko po co mam kit wciskać. Generalnie jednak każdy z tych pomocników rzetelnie mi odpowiedział, jak tylko miałem jakiekolwiek pytania. Poza tym sama skarga została napisana w tak bezczelny, niemerytoryczny i arogancki sposób (Niczym jak Ten, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać), że aż przykro mi się robi kiedy go czytam.
OPS! Zapomialem wspomniec ze girlgamers ma kontakty z albercikiem24 Radze ją obserwować :banansex:rlsex:
Jeżeli chodzi o to że mam degrada to nic nie zrobiłem sam poprosiłem Infiego o nie go z przyczyn prywatnych A i potrzebuje odpoczynku od takich debili jak ty dziękuję
Skarga jest bezsensu. GirlGamersPL- nie zgadzam się z tym, według niektórych jest to najlepszy pomocnik. LikeThatBoss- skąd masz te informację? Mi się wydaje inaczej. MSkornel- Już nie ma rangi.
Bo nie ma. To wygląda tak: -Cześć. -Cześć. Koniec rozmowy, więc nie wydaje mi się że można to nazwać jako "kontakt". Proszę o zamknięcie tego wątku ze względu na to że padają fałszywe oskarżenia i nie są one uzasadnione dowodami.
Zadawanie się z Albertem? Cóż pewna osoba już za to wyleciała. Idąc tym tokiem degrady powinni jeszcze dostać: Astar, adsone, Phantom, Blavck, ThreeEyedMaster, Yumi, shoga, stolenlegacy i były helper u Alberta ProtectionZ. Co do LikeThatBoss to ma 12 lat. Ale to nie mój problem. Pan Piotr M. chce zniszczyć sobie serwer niech to robi. Nie mój problem.
Kontakt z albertem jestem człowiekiemi każdego traktuje tak samo ja do Alberta nic nie mam bo mi nic nie zrobił. A to nie jest chyba zabronione. Rozmawiałem z nim raz. I szczerze mówiąc nie wasz interes tylko ekipy administracji. Tak więc kochana młodzieży. Albert nie jest waszym problemem tylko jak już to naszym. Chyba, że zacznie łamać regulamin. I o ile dobrze wiem to jego serwer upadł. A tutaj ma prawo każdy grać. O ile przestrzega regulaminu. Jeśli ktoś ma do mnie jakiś problem czy zwyczajnie chce pogadać to zapraszam na ts3 gdy tylko będę dostępny Pozdrawiam Kewin "shoga"