1. Nick w grze:Hate_You 2. Nick oskarżonego: Indianajones1899 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 07.03.2016r. około 21:40 5. Dowody: KLIK
Już tłumaczyłem to Infiniterowi. Na razie nic mi nie odpisał. I powiedz mi proszę, który punkt regulaminu pod to podpisujesz?
Użyłeś tam netykiety a z tego co wiem co to ty masz pilnować żeby gracze jej nie używali a sam to zrobiłeś
Z tego co słyszałam: "Wszelkie nadawanie własnej cenzury jest jej omijaniem", więc teoretycznie jest to wykroczenie, ale bądźmy wyrozumiali. Pomocnik także jest graczem i czasem się po prostu zdarzy nie zapanować nad emocjami. W szczegóły nie wnikam, mówię to na podstawie zamieszczonego ss. indiana, powiedział tak były pomocnik. Z tego co wiem to nie jest zapisane w regulaminie. Wszystkie wykroczenia nie są tam spisane, ale jednak podlega pod nie kara. Dajmy sobie spokój- zdarzyło się i tyle.
Netykieta byłaby nieocenzurowana. I nie było to skierowane do kogoś, a wymienialiśmy się z MCKAWKA tekstami stacha jones'a P.S Gabi nie słyszałem o tym. Ktoś tak powiedział, czy jest tak napisane? W takim razie, nie jest to do końca uznawalne, chyba, że jest zapisane w regulaminie. A z tego co się orientuję, to nie (albo czas ponowić lekturę)
Od dawna działa mi ten pomocnik na nerwy. Osobiście uważam, że na to stanowisko się nie nadajesz i to był duży błąd, że Cię tu przyjęto. Od jakiegoś czasu przyglądam Ci się i wiem, że nie pomagasz. Bardzo dużo razy wszedłem na jakieś inne konto i o coś się pytałem, a Ty jakby nigdy nic śmiałeś się ze swoimi "kolegami". To jedna rzecz. Druga? Słowa typu "pierdol się" - nawet jeżeli nie są te słowa w pełni napisane, jest to wykroczenie.
Opinia ma: Gracz postąpił nie za dobrze, trza by przypilnować, ale rangi nie odbierać, bez przesady. Widzę również, że nie wszyscy znają znaczenie słowa "netykieta"- netykieta to ogólnie przyjęte w internecie zasady zachowania, a nie przekleństwa. Wulgaryzmy są związane z netykietą w ten sposób, że używanie ich jest wbrew tym zasadom. Ostatnią kwestię kieruję do oskarżonego: ucz się ode mnie, jak chcesz poprzeklinać, to do pustego publicznego pokoju na ts i przeklinaj do woli, jak ktoś wejdzie, to posłucha ;]