MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] JohnRambo

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika KripuGaming, 4 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KripuGaming

KripuGaming Użytkownik

Docenione treści:
    51
    1.Nie stosuje się do wzoru ponieważ uważam że jest on bezużyteczny.

Otóż nasz nowy pomocnik JohnRambo dokładnie wczoraj o godzinie około 16 zmutował mnie na 23 minuty za wyrażanie mojej opinii na temat jego interpunkcji. Po owym incydencie napisałem:
    CreepuGaming:Mamy degradzik.
    CreepuGaming:JohnRambo
    CreepuGaming: Szambo

I dostałem mute a wcale nie nazwałem go tak ponieważ (Jak w regulaminie) napisałem te teksty z odstępami [5 sekund]

Prosze od degrada dla tego niziołka
    [attachment=1089][attachment=1090]

Załączone pliki:

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jeśli Ci się nie chce pisać skarg według wzoru (który jest użyteczny) to nie pisz ich wcale. Lepiej napisz na support, a nie zaśmiecasz dział.

Czy tylko mi się wydaję, że te ss są zmodyfikowane? Na telefonie jak przybliżyłem to coś mi tu śmierdzi.

Znam Johna, watpię aby dał mute za nic. On dał mute za obrazę, do której sam sie przyznałeś. Jeśli to go obraziło to ma prawo wyciszyć.

3. MrMycha

MrMycha Użytkownik

Docenione treści:
    0
    [video=youtube]https://youtu.be/AapKpfGF0fE[/video]

POLECAM ZAKUPIĆ W JAK NAJSZYBSZYM TEMPIE.

4. KripuGaming

KripuGaming Użytkownik

Docenione treści:
    51
    Chodzby nawet panie pat, mute jest dopiero od 3 kickow?
    Prawda? A on mi dał to mute nawet bez ostrzezenia

5. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Za obrazę myślę, że mute można nadać bez zbędnych kicków, bo wiadomo, że delikwent taki jak ty się nie poprawi...

6. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Witam, Panie CreepuGaming
    Otóż jak sam zauważyłeś byłem na serwerze, kiedy zaszedł owy incydent. To co zrobił JohnRambo było w 100% właściwe.

Przed dostaniem knebla zostałeś wykopany przeze mnie, o ile się nie mylę 2x, powodem była netykieta.
    Dziwne, że nie umieściłeś SS, na których obrażasz również mnie oraz mówisz jaka administracja jest bezużyteczna i niemądra.

(Mowa była o ThreeEyedMaster oraz xXSoniaXx,
    Three został obrażony tylko przez to, że umieścił na spawnie creative informację, że zabawy w RP (role-play) bobasów są dozwolone. Niestety wielu graczy doznało bólu zadka, dziękuję MrMycha za umieszczenie tego filmiku :D. I nie godziło się z tym.

xXSoniaXx została obrażona tylko ze względu iż wymieniono Wiollete na nią).

Powinieneś się cieszyć chłopie, że knebel został zastosowany na jedyne 23 minuty.
    Za wyrażanie opinii o ekipie/administracji, w sposób wulgarny czy niewłaściwy (tu np. CreepuGaming mówiący iż jestem nupem nie potrafiącym pomagać;p) również zacząłbym wyciszać. Jednak powstrzymałem się zachowując resztki kultury i nie wdrażając się w kłótnie.

Powiedz swoim kolegom, że spiskowanie i wstawianie skarg, które jak twierdzicie były niesłuszne są raczej karalne.

7. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Witaj dałem ci tego muta abyś "ochłonął", bo uznałem, że twoje zachowanie na chacie było niewłaściwe.
    Szkoda, że nie zamieściłeś wcześniejszych SS o tym jak mówiłeś "jaka to ta administracja jest żałosna, że przyjęła na pomocnika kogoś takiego jak ja"
    Fajnie, że ty byłeś w porządku to mówiąc.
    Ps. Nie jestem taki aż nowy xD
    Ps2. _TheBonnie_ poinformował mnie że byłeś już kickany.

Reklama
  8. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Kicki nie kasują się, czyli jeśli dostałeś trzy kicki wczoraj i dzisiaj zrobisz coś złego, to dostajesz mute. Skargi bez wzoru nie będą rozpatrywane. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę