1. Nick w grze: Yumisiek 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: kox100 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 31.07.2015 , 09:50 5. Dowody: Gracz nie jednokrotnie naginał zasady kultury osobistej co widać na screenach których mogło by być o wiele wiele więcej.... ale do rzeczy. Powodem tego zachowania było stracenie działki z własnej głupoty. Starałam się mu to wytłumaczyć grzecznie , pomóc lecz było to wszystko na nic. Kox100 nie chciał mnie słuchać , ciągle wyzywał gracza który przejął jego działkę (nie pamiętam nicku) a gdy upomnienie nie podziałało otrzymał kick lecz to tylko pogorszyło sytuację gdyż zaczął wyzywać mnie i wszystkich którzy próbowali jakoś pomóc. Kicków otrzymał ok. 30 a żadnego moderatora nie było na serwerze by pomógł mi w tej sytuacji więc postanowiłam napisać skargę , po części za namową innych graczy. Nie jest to pierwsza sytuacja gdy kox100 się tak zachowuje. Nie jest on również lubianym graczem na serwerze ze względu na jego arogancki jak i złośliwy charakter. W imieniu wszystkich graczy CraftApple (a w szczególności Creative) proszę o ukaranie koxa100.
Jestem na zdjęciach xD #hype Jestem za banem. Użytkownik bardzo nie ogarnięty i nie jest kulturalny. Te dowody pokazują według mnie to co powinny.