1. Nick w grze:SaaVeen 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Kuson_Gaming 3. Serwer: (np. survival/creative) Sv 4. Przybliżona data:dzisiaj 5. Dowody:ss Moderator nie reagowal na to tylko go kicknal za spam wiekszego sie nie dalo jak cos mam ss 'czystego' + ss z modem
Moderator odpowiada: Po uzgodnieniu z Adminem zaistniałej sytuacji moderator zdecydował się nie wyrzucać gracza z powodu reklamy. Odpowiedź wyjaśniająca moderatora, zgodna z decyzją Admina jest zawarta na zamieszczonych powyżej ss. Gracz został chwilę później wyrzucony za spam na oczach Admina i całej reszty. W każdym razie SaaVeen, gorliwość się ceni. Dziękujemy za Twoje zainteresowanie.
Luk_Dub... Nie wiem z kim Ty to tam konsultowałeś, bardzo chętnie się dowiem. Ale następnym razem proszę Cie zorientuj się czy to co napisał Gracz nie jest jednak adresem serwera Minecraft. Przecież z tej wiadomości ewidentnie wynika, iż chce ten ktoś sprzedać konto CS:GO w zamian za VIP'a na serwerze B...., który jeślibyś sprawdził jest jednym z większych serwerów MC. Ewidentnie należy się przynajmniej 7 dni Bana za Nieumyślna reklamę, chociaż jestem przekonany iż było to przemyślane działanie. Zbanowany. A Ciebie LukDub zachęcam do rozważniejszej pracy i przestudiowania Regulaminu.
ThreeEyedMaster: XInfiniterX jest regulaminem. Jak mówi, żeby sobie darować, to jest to ważniejsze, niż regulamin. W tym czasie gadałem z nim na msg i na bieżąco komentowaliśmy sytuację.